Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Rezervováno
Na Hřebenkách, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč


Slunný byt 2+kk, garážové stání v domě v ceně, 5 minut tramvají na Anděl, v klidném prostředí s výhledem pouze do zeleně, 50 m od parku Klamovka. Obývací pokoj o velikosti 21 m2 s kuchyňským koutem 7 m2, ložnice 16 m2, koupelna se sprchou. Byt je částečně zařízený s vybaveným kuchyňským koutem, pračkou, myčkou, velkou vestavěnou skříní, atd. Poplatky obsahují služby k bytu a vodu. Měřidla elektřiny a plynu budou převedena na nájemce. K nastěhování od 1.7.2019.

Sunny flat 2+kk with parking slot in the house, 5 minutes by tram from Anděl, in a calm surrounding with the view only to the greenery, 50 m from the park Klamovka. Living room 21 m2 with a kitchen corner 7 m2, bedroom 16 m2, bathroom with the shower. The flat is partly furnitured, there is a fully equipped kitchen corner, washing machine, dishwasher, great inbuilt case, etc. Fees consist of services to flat and water. Meters of electricity and gas will be transferred to tenant. Available from 1st of July.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu375894
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.