Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - KošířeVybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím byt 1+kk v novostavbě z roku 2007, který se nachází ve 2.podlaží. Celková plocha bytu 30m2. Z toho hala (3m2), koupelna se sprchovým koutem (4m2), obývací část s kuchyní (23m2). Kuchyňská linka vybavena troubou, digestoří, sklokeramickou deskou, lednicí a mrazákem. Podlahy plovoucí a dlažba. Okna plastová. Bezbariérový přístup, výtah. Výborná dostupnost do centra - tram zastávka u domu (5min. na Anděl).Parkování v okolí domu (bez zón) nebo možnost pronájmu parkovacího stání v podzemních garážích. Veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, SŠ, v blízkosti park Klamovka, sportovní vyžití. Nízké poplatky (do 2,5 tis./měs.). Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

I offer 1 bedroom apartment in a building from 2007, which is located in the 2.floor. Total area 30m2: hall (3 square meters), bathroom with shower (4m2), living area with kitchen (23 square meters). Kitchen equipped with oven, extractor hood, stove, fridge and freezer. Floating floors and tiles. Plastic window. Wheelchair access, elevator. Excellent access to the center - tram stop at the house (5 min. at Anděl) .Parking around the house (free zones) or possibility to rent a parking space in the underground garage. All civic amenities - kindergarten, elementary school, high school, near the park Klamovka, sports. Low fees (2.5 thousand. / M.). For more information please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu376735
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.