Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+1 • 140 m² bez realitkyPaderlíkova, Nučice - Nučice u Rudné, Středočeský kraj

Paderlíkova, Nučice - Nučice u Rudné, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu novostavbu slunného rodinného domu 4+1 se zahradou v klidné lokalitě Praha západ- Nučice u Rudné. K nastěhování od září 2019. Cena k jednání.

Pouze 7 km od Metropole Zličín, 30 minut autem do centra (bez dopravní zácpy). K dispozici je také vlak do stanice Praha-Smíchov a Praha Hlavní nádraží (25 minut) a několik pravidelných spojení linkových autobusů na Zličín. Celková plocha pozemku 400 m2, z toho zastavěná 100 m2. Celková obytná plocha domu je 140 m2. V přízemí se nachází předsíň, technická místnost (WC, umyvadlo, pračka, plynový kotel) a velice prostorný obývací pokoj s krbem, jídelnou a nadstandardně vybavenou kuchyní. Kuchyň je kompletně zařízena - sklokeramická elektrická varná deska, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, pečící a horkovzdušná trouba, americká dvoudvéřová lednice s mrazákem, digestoř atd.). V přízemí jsou francouzská okna s žaluziemi a průchodem na zahradu o výměře cca 190 m2 s přípojkou vody.

V 1.patře se nachází nadstandardně vybavená koupelna s WC, vanou, sprchovým koutem, otopným žebříkem a elektrickým podlahovým topením. Dále pak ložnice + 2 pokoje a šatna. Možnost využití půdních prostorů ke skladování. V celém domě je světlá plovoucí podlaha, zabezpečovací systém a internetové rozvody (služby operátorů nejsou součástí ceny nájemného). Parkování je možné v zahradě na garážovém stání pro auto nebo před domem. Součástí je zahradní domek na pozemku zahrady.

Poplatky za energie a služby pro rodinu jsou cca 6 000,- za měsíc, dle spotřeby (2 300,-plyn, 1500,- elektřina a 500,- voda). V okolí je školka, škola, zdravotnická zařízení, restaurace, obchody, tenisové kurty, Golf Club Albatros. Jedná se o populární lokalitu díky své blízkosti k přírodě, pro svůj klid a její blízkost do centra Prahy s výbornou dopravní dostupností (7 minut jízdy autem na Metro Zličín, 15 minut autem na Letiště Praha).

Dům je k nastěhování od září 2019.

Doporučuji prohlídku. Více fotografií k zaslání na vyžádání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu377068
Dispozice4+1
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha140
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.