Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitky

Sazovická, Praha - ZličínVybaveno • Výtah • Balkón • Garáž

Měsíční nájemné20 000 Kč

Základní nájemné17 000 Kč
Poplatky za energie3 000 Kč
Vratná kauce17 000 Kč

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt 2+kk o velikosti 56m2, umístěny v novostavbě, ul. Sazovická, Praha - Zličín. Byt se nachází ve druhém patře bytového domu, má ložnici a obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s vanou a WC, komoru a lodžii. Dále k bytu patří sklep a podzemní parkovací stání. Byt je kompletně zařízen. Má novou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči. Byt se nachází v klidné části, výhled do ulice, s dobrou dopravní dostupností - metro B (Zličín) - 10 min. V okolí domu je celková občanská vybavenost, park a sportovní hřiště. K nastěhování ihned. Poplatky: 3.000,- Kč, zahrnuji zálohy na služby bez el. energii. Vratná kauce ve výše jednoho měsíčního najmu.

RK NEVOLAT!!!!!

We offer for rent nice new flat 2 + kk of 56 square meters, located in the new building, ul. Sazovická, Prague 5 - Zličín. The apartment is on the second floor of a building, a bedroom and a living room with kitchenette, bathroom with tub and toilet, pantry and loggia. In addition to the cellar and underground parking. The apartment is fully furnished. It has a new kitchen with appliances. The apartment is located in a quiet area overlooking the street, with good transport links - metro B (Zlicin) - 10 min. Around the house is a total civic amenities, park and sports ground. Available from June 1. Condition - no pets. Charges: 3.000, - CZK includes backup service without el. energy. Refundable deposit in the amount of one month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu377415
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 12. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha56
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Novostavba
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google