Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyMilady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Milady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 718 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Byt ve velmi žádané lokalitě v těsné blízkosti centra, ulice Milady Horákové. Je koncipován jako 2+1, ale jeho dispozice je možné upravit na 3+kk ve dvou variantách dle studie od architekta, která bude dodána v ceně bytu. K bytu náleží sklep + komora na patře. Výměra celkem je 66 m2. Pokoje 19 + 11 + 15 m2, chodba 11 m2, koupelna 5m2, sklep + možnost komora na patře. Místo balkonu je možné využít ochoz/ pavlač před bytem situovaný do vnitrobloku.

V tuto chvíli je byt družstevní, ale převod do OV je bezplatný a bude realizován do 1 měsíce. Není tedy problém financovat hypotékou a ručit tímto bytem.

V domě je plánovaná rekonstrukce, nová fasáda, stoupačky včetně měřidel vody, oprava a sanace sklepů, výtah, výmalba, vstupní dveře, střecha a půdní nástavba. Tato rekonstrukce už je naplánovaná s finančních prostředků, které má družstvo - nebude se tedy navyšovat nájemné.

Byt je v dobrém stavu, ale určen k úpravám dle projektu. V pokojích jsou plovoucí podlahy + v chodbě parkety, okna plastová. Koupelna, kuchyně a WC k rekonstrukci dle projektu. Elektrika je v mědi. Byt se nabízí v tomto stavu, ale je možné provést rekonstrukci na klíč s navýšenou cenou dle individuální domluvy. Rekonstrukce se odhaduje cca na 300 tis.

Výhodou bytu jsou nízké náklady na bydlení 3140 Kč + elektrika + plyn. Je vhodný pro bydlení 2-4 osob nebo jako investice na pronájem. Veškerá občanská vybavenost, MHD, park, obchody, těsná blízkost centra.

V ceně je projekt od renomovaného architekta s několika variantami řešení.

http://www.maurarchitekti.cz/ a právní servis včetně úschovy advokáta.

Realitní kanceláře nevolejte, nabídka je určena pro koncového zákazníka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu378065
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.