Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyHolečkova, Praha - Košíře

Holečkova, Praha - KošířeMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Cena3 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 207 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký družstevní byt k prodeji na ulici Holečkova (10 minut chůze na Anděl, 2 minuty na tram zastávku U Zvonu). Tento rok na jaře se bude převádět do osobního vlastnictví, anuita je splacena - je možno financovat hypotékou. Celková plocha je 27 m2 s dispozicí 1+kk – kromě hlavní místnosti s kuchyňským koutem je zde chodba, komora a koupelna se záchodem (komora by se dala přebudovat na samostatný záchod). V koupelně je vana a nový boiler. Byt se nachází v 2. NP s oknem asi 3-4 metry nad zemí. Všechny místnosti mají vysoké stropy (cca. 3 metry) – v hlavní místnosti je zabudovaná patrová postel (s velmi pevnou) kovovou konstrukcí, která výrazně zvětšuje plochu bytu. Byt je v létě příjemně chladný a přes zimu se velmi rychle vytopí.

LOKALITA: Asi 20 metrů od domu je malý obchod s potravinami a balkánskými specialitami, v okolí se nachází několik dalších potravin, kaváren, restaurací, barů (žádný neruší noční klid). Na Andělu je to asi 10 minut chůze, tramvají jste tam za pět minut. Do Kinského a Petřínských zahrad je to asi 5-10 minut chůze – výborné místo na běhání a procházky.

VLASTNICTVÍ: Byt je v družstevním vlastnictví – tento rok se bude převádět do osobního vlastnictví.

DŮM: Dům je v přijatelném stavu, ovšem před rekonstrukcí. Postupná rekonstrukce je plánována na následující roky.

Jedná se o výbornou investiční příležitost - byt jsme nikdy neměli problém pronajmout do několika málo dní s nájemným ve výši 11.500 Kč měsíčně. Také je možno uvažovat o bytě jako o velmi dobrém startovacím bydlení pro pracující v centru Prahy.

Realitní kanceláře - prosím nevolejte a nepište.

A nice studio flat in Holečkova Street (10 minutes walk from Anděl, 2 minutes to the tram stop U Zvonu). The total area of the flat is 27 m2 (290 square feet) - apart from the main room the flat comprises a corridor, bathroom with a bath, toilet and a new boiler and a storage room with a washing machine (potential for rebuilding it into a separate toilet or a built-in storage). The flat is on 2nd floor (the rim of the window is 3.5 metres above street level). The main room has a built-in, sturdy steel bed which greatly increases the total area of the flat. All the rooms have high ceilings (ca 3 metres/10 feet). In summer, the flat is pleasantly cool and in winter it takes a few minutes to heat up.

LOCATION: There is a small shop ca 20 metres from the house (you can walk there in your pyjamas) selling basic groceries, vegetables and balkan specials. Tesco in Anděl is around 10 minute walk and there are several bars, cafés and restaurants around (no late night noise though). Kinský and Petřín Gardens are 5-10 minutes away - great for a jog or a walk.

OWNERSHIP: This flat is owned by a coop - you would effectively purchase a share in a coop equal to the value of the flat (this is a very common form of ownership in Czech Republic). There will be an option to transfer into personal (freehold) ownership after a few months when the coop contract runs out.

HOUSE: The house is in an acceptable state and is planned to be renovated in coming years and months.

A great investment opportunity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu378337
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Zvonu
🚶 196 m (2 min)
PoštaPraha 56
🚘 960 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 188 m (2 min)
BankaErste Bank
🚘 2 277 m (4 min)
RestauraceJídelna Kuchařek bez domova
🚶 242 m (3 min)
LékárnaEUC Lékárna
🚘 3 167 m (7 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 478 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 757 m (9 min)
Sportoviště
🚘 2 123 m (6 min)
Hřiště
🚶 234 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.