Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyPískařská, Praha - Modřany

Pískařská, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Cena5 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 477 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3+kk v 6. patře novostavby Belarie Park z roku 2008. Plocha 85 m2 + 15 m2 terasa, k tomu garážové stání, sklep 6,3 m2 a společná kolárna.

Dispozice a vybavení: Prostorná předsíň se skříní, ložnice s plně vybavenou šatnou (šatní tyče, poličky, věšáky), obytný prostor s plně vybavenou kuchyní (myčka nádobí, horkovzdušná trouba, lednice, mrazák, mikrovlnka, varná deska, digestoř) a gaučem, druhá ložnice, koupelna s vanou, oddělené WC, terasa 15 m2 s pěkným výhledem na Vltavu (částečně zastřešená). Kvalitní dřevěné podlahy v obytném prostoru a ložnicích, tapety Lavmi, žaluzie na oknech. Vše vyjmenované v bytě zůstane.

Dostupnost: Tramvajová zastávka 20 m od domu, odkud se dostanete přímým spojem za 15 minut na Palackého náměstí nebo za 24 minut na Václavské náměstí. Autem je blízko na městský okruh (jižní spojka, strahovský tunel) i pražský okruh, místo je velmi dobře dostupné.

Okolí: Byt je situován v zelené a čisté části Prahy. V těsné blízkosti je stezka kolem Vltavy pro procházky, bruslení nebo cyklistiku – možnost dojet do centra nebo na druhou stranu do Vraného nad Vltavou, případně kolem Berounky do Černošic a dále až do Berouna. Lze vyrazit na bruslích přímo z bytu! V docházkové vzdálenosti od domu je Freestyle park Modřany s restaurací na lodi, minigolfem, beach volejbalem, relaxační loukou. Dále najdete v okolí přírodní oblast Modřanská rokle, sportovní areál Hamr, golfové hřiště Hodkovičky.

Další info: Byt je orientovaný na jih a sever – je velmi světlý, ale zároveň není vystaven přímému slunečnímu záření. Povodeň 2013 se k domu nedostala (mezi řekou a domem je protipovodňový val tvořený železnicí).

Prodej přímo od majitele, byt bude volný od července 2015. Poplatky 4000 Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu378963
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.