Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkysídliště Družba, Židlochovice - Židlochovice, Jihomoravský kraj

sídliště Družba, Židlochovice - Židlochovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronájem pěkného prostorného bytu 3+1 ve 3.NP bez výtahu. Byt je určen k dlouhodobému pronájmu, k dispozici od 1.7.2015. Cena 6.000,-+ 5.000 poplatky.

Jedná se o byt po částečné rekonstrukci s novým jádrem, kuchyňská linka Koryna, koupelna se sprch. koutem, WC zvlášť. Dispoziční řešení: samostatně přístupné pokoje (21m2, 12m2,12m2), kuchyň 11m2, spíž, velká komora s připojením na pračku, šatna, balkon je přístupný z obývacího pokoje.

Vybavenost: plastová okna, podlahy: lamino, korek, dlažba, plyn. sporák s el. troubou, společná TV anténa, možnost připojení k internetu a kabel. televizi. Byt je částečně zařízen, pokoje prázdné. Vlastní měřiče vody, plynu a elektřiny. Orientace bytu: J,V. Dům je po revitalizaci, je zateplen. Parkování před domem. Požaduji 1 měsíční kauci. Město Židlochovice je z Brna dostupné v rámci IDOS.

Tel. 728 660 756

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu378973
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.