Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyBořivojova, Praha - Žižkov

Bořivojova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč


Krásná plně zařízená garsoniéra, 27 m2, na Žižkove, Bořivojova ulice, se nachází ve 2NP cihlového domu s výtahem. Byt je vybaven kvalitním nábytkem s dostatkem úložných prostor a plně vybavenou vestavěnou skříňovou kuchyňkou (indukční jednoplotýnka, lednice, varná konvice, nádobí). V koupelně pračka a podlahové vytápění, nová okna, UPS internet v ceně! Vše je nové po celkové rekonstrukci včetně domu. Vynikající dostupnost do všech částí města, stanice tramvaje Lipanská jen 2 min od domu. Volné ihned. Nájem 10.500,- + 1.700,- poplatky (konečné cena včetně internetu) + vratná kauce 12.000,-.

Nice furn. studio (27 m2) after reconstr.,including internet, Prague 3 - Žižkov, Bořivojova street

A nice furnished studio with kitchenette (electrical cooker, fridge) and waschin machine, after a complete reconstruction in the brick house with lift. The bathroom with shower, floor heating, floating floors, new windows, UPS Internet - no need to pay extra! Everything is after the total reconstruction, including the house. Good transport accessibility to the city center - 8 min. to Wenceslas Square (tram 5, 9, 26). A lots of shops, clubs and pubs in the surrounding. Available from 1. 6. Deposit 10.000,-.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu379292
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha27
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.