Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyHeleny Malířové, Praha - Břevnov

Heleny Malířové, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi nadstandardní, zajímavý a útulný byt v Břevnově, ulice Heleny Malířové (61m2). Součástí nájmu je i parkovací místo na zabezpečeném dvorku a sklep. Byt je ve 3. patře s výtahem, velmi slunný s orientací východ-západ. Dispozice 2+1 + šatna + technická místnost na pavlači. Byt má připojení k internetu, je rámcově vybaven kvalitním moderním nábytkem a spotřebiči - pračka, myčka, sklokeramický sporák, trouba, lednička, mraznička, jídelní stůl, židle, rozkládací pohovka a komoda v obývacím pokoji, postel, skříně, noční stolky v ložnici, audiotechnika – 2xTuner, 1xDVD přehrávač, 1xCD přehrávač, audiorozvody po celém bytě, včetně koupelny. V oknech nově instalované rolety a závěsy, kvalitní dřevěná plovoucí podlaha + další bytové doplňky pro příjemné bydlení. V bytě je kombinovaný kotel na ohřev vody a topení. V okolí je maximální občanská vybavenost (obchody, restaurace, bankomaty, pošta), sportovní vyžití (Ladronka, obora Hvězda) a další zajímavá místa (Pražský hrad, Petřín). MHD je 2 minuty chůze (tramvaj 22,25 a autobus 143). Výborné dopravní napojení - 500 m od vjezdu do Strahovského tunelu a tunelu Blanka. Nájem je 19000 plus zálohy (1200 zálohy plynu + 900 zálohy elektřiny + 500 zálohy vodné + 400 internet), které jsou 1x za rok vyúčtovány. Požaduji kauci ve výši jednoho nájmu. Volné ihned.

I rent a very high standard, interesting and cozy apartment in Břevnov, Heleny Malířové street (61 square meters). Rent includes parking space in a secure yard and cellar (sklep).The apartment is on the 3rd floor, very sunny oriented east-west. Flat consist from living room, bedroom and kitchen + dressing room + utility room at the balcony. The apartment has an internet connection, it is generally equipped with quality modern furniture and appliances - washing machine, dishwasher, ceramic stove, oven, refrigerator, freezer, dining table, chairs, a sofa bed and a chest of drawers in the living room, bed, wardrobe, bedside tables in the bedroom, Audio - 2xTuner, 1xDVD player, 1xCD player audio lines throughout the apartment, including the bathroom. The newly installed windows blinds and curtains, quality wooden flooring + other home accessories for a comfortable living. The apartment has a combined boiler for hot water and heating. There are a maximum civic amenities (shops, restaurants, ATMs, post office), sports (Ladronka, Hvězda) and other interesting places (Prague Castle, Petřín) in close neighbourhood. Public transport is a 2 minute walk (bus 143 and trams 22, 25). Excellent access by car: 500 m from the entrance to the Strahov and Blanka tunnels. Rent is 19,000 CZK plus advances (1200 gas, 900 electricity, 500 water, 400 internet). I require a deposit of one month's rent. Available immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu379999
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.