Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyJaselská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Jaselská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 200 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce17 200 Kč


Zrekonstruovaný byt s charakterem, 3+kk ve 2. podlaží domu z konce 19. století s ceněnou fasádou, v půvabné ulici v blízkosti centra, veřejné dopravy, parků, kaváren a škol.

Byt sestává ze vstupní haly, z níž vedou samostatné vstupy do dvou pokojů orientovaných do ulice, jednoho pokoje do dvorku s balkonem a do koupelny.

Byt byl kompletně renovován, je opatřen plně vybavenou kuchyňskou linkou (trouba, varná deska, digestoř, lednička, myčka). Vytápění úsporným plynovým kotlem Vaillant. Nová dřevěná okna respektující charakter domu. Podlaha: parkety, menší pokoj dřevěná plovoucí podlaha.

Celková plocha 78,4 m2 (hala 9,1 m2, pokoj 28,2 m2, pokoj+kk 24 m2, pokoj 12,6 m2, koupelna 3,2 m2, balkon 3m2). Dům je po kompletní rekonstrukci pod dohledem památkové péče (včetně zateplení). Součástí domu je velká zahrada k užívání (posezení, prolézačky pro děti).

Cena: 17.200 + 800 zálohová platba na sdílené služby v domě (voda, odpady atp., upravitelné dle počtu osob v domácnosti, roční vyúčtování přeplatku/doplatku) + energie (hradí přímo nájemce poskytovatelům)

(Fotografie pocházejí z doby těsně před dokončením rekonstrukce)

K dispozici od února 2020 (po domluvě možné od půlky ledna)

Renovated, charming 3-bedroom apartment on the 2nd floor of a late 19th century building with a valued facade, on a trendy street close to the city center, public transport, parks, cafes and schools.

The apartment consists of an entrance hall, from which separate entrances lead to two rooms (facing the street), to one room (facing the backyard) with balcony and to the bathroom.

The apartment was completely renovated (1,5y ago), has fully equipped kitchen (oven, hob, hood, refrigerator, dishwasher). Heating with an efficient gas boiler (Vaillant). New wooden windows respecting the character of the house. Floor: parquet, smaller room wooden floating floor.

Total area 78.4 m2 (hall 9.1 m2, room 28.2 m2, room + kk 24 m2, room 12.6 m2, bathroom 3.2 m2, balcony 3 m2).

Recently, the house has been completely renovated (including insulation) under the supervision of the Monuments Care. The house has a large garden available to residents (garden seating, climbing frames for children).

Price: 17.200 + 800 advance payment for shared services in the house (water, waste, etc., adjustable according to the number of people in the household, annual balance re/payment) + energy (paid directly by the tenant to the provider)

(Photos are from the time just before the reconstruction was completed)

Available from February 2020 (available from mid-January on request)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu384143
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 1970
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.