Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyPříkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Příkop, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 990 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce12 990 Kč


Nabízím k pronájmu svůj útulný a slunný byt v centru Brna. Jedná se o zařízený byt 1+kk v 2. nadzemním podlaží cihlového bytu o celkové ploše 25 m² skládající se z většího obytného pokoje s kuchyní a patrem pro spaní, z chodby s úložnými prostory a koupelny s WC a sprchovým koutem. V kuchyni je zánovní kuchyňská linka včetně spotřebičů (el. trouba, sklo-keramická varná deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, pračka). V obytné části pokoje je velká úložná skříň, pracovní stůl, sedačka, konferenční stolek a jídelní stůl. V patře je široká dvojpostel. V chodbě jsou dostatečné prostory pro uložení oděvů, bot a dalších věci. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, skříňka na věci osobní hygieny, WC a skříň. Teplou vodu zajišťuje nový bojler, topení plynové. Byt je po zdařilé rekonstrukci, ve 2. podlaží středový se zánovními plastovými okny na západ, nepotřebuje velké vytápění. K bytu patří rovněž sklepní kóje. Byt se nachází v centru města s výbornou dostupností MHD (3 minuty k tramvajové zastávce, 5 min k Bus), poblíž obchodního centra IBC (potraviny, obchody, drogerie, kavárny, restaurace...). V bytě je zavedena elektřina, plyn, voda, společná digitální TV anténa, kabelový internet O2 (s WiFi). Byt je ideální pro studující či pracující jednotlivce nebo páry. Vratná kauce je výši jednoho měsíčního nájmu plus služeb. Hledám pouze sociálně a finančně bezproblémové nájemníky. Byt je volný ihned. Prohlídky budou probíhat dle domluvy, ihned však mohu nabídnout interaktivní virtuální prohlídku bytu na internetu. Neváhejte a kontaktujte mě. RK nevolat.

I offer cozy and sunny apartment in the city center. It is a furnished bedroom apartment on the second floor of a brick apartment a total area of ​​25 sqm consisting of a large living room with kitchen and sleeping loft and bathroom with toilet and shower. The kitchen with appliances (el. Oven, glass-ceramic cooker, microwave, fridge freezer, washing machine). In the residential part of the room is a large wardrobe, desk, sofa, coffee table and dining table. Upstairs is a large double bed. In the hallway there are sufficient facilities for clothing, shoes and other things. The bathroom has a shower, sink, cabinet on matters of personal hygiene, toilet and closet. Hot water provided by a new boiler, gas heating in the main room. The apartment is after a successful reconstruction and it has new plastic windows on the west, does not need great heat. The apartment also includes a cellar. The apartment is located in the city center with excellent access by public transport (3 minutes to the tram stop, 5 minutes to the bus), near the shopping center (IBC food stores, drugstores, cafes, restaurants ...). There is electricity, gas, water, common digital TV antenna, cable internet. The apartment is ideal for studying or working singles or couples. Refundable deposit of one months rent plus services. Flat is available just now. Tours will be arraged according agreedment but I can offer an interactive virtual tour of the apartment on the Internet. Feel free to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu385031
Dispozice1+kk
Dostupné od30. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 314 m (4 min)
PoštaK+K výroba klíčů
🚶 185 m (2 min)
ObchodBrněnka
🚶 125 m (1 min)
BankaPartners
🚶 340 m (4 min)
RestauraceZlatá Hvězda
🚶 121 m (1 min)
LékárnaPilulka
🚶 168 m (2 min)
ŠkolaJazyková škola Savia
🚶 328 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 471 m (6 min)
SportovištěBazén Ponávka
🚶 189 m (2 min)
Hřiště
🚶 265 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.