Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 64 m² bez realitkyNa hrázi, Horoušany - Horoušany, Středočeský kraj

Na hrázi, Horoušany - Horoušany, Středočeský krajVybaveno
Cena4 795 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 756 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím krajní RD 4+1+G (dvojdům,kolaudace v r. 2008) situovaný v klidné části obce Horoušany,hranice Prahy 8km. Dispozičně je dům řešen jako 4+1 s užitnou plochou o výměře 113 m2, celková plocha pozemku 503 m2 (z toho zastavěná plocha 64 m2 a zahrada 439 m2).

V přízemí domu se nachází vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a wc, dále obývací pokoj se vstupem do zahrady a kuchyň.

Do patra vstup dřevěným schodištěm pod nímž je prostor, který lze využít jako úložný. V patře jsou tři samostatné pokoje a prostorná koupelna s vanou a wc (pokoj a koupelna propojeny balkonem).

Z horní chodby vstup přes výklopné schodiště do půdních úložných prostor. Okna plastová, 5-ti komorová se žaluziemi. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, vytápění a ohřev vody přes elektrický kotel Protherm v kombinaci s bojlerem. K domu přináleží samostatná garáž 27 m2 a garážového stání pro jeden osobní automobil. Zahradní otevřené krytí, které je možno přebudovat na zahradní domek.Součástí domu je udržovaná zahrada. Výhodou lokality je poklidná atmosféra bydlení ve velmi klidné části obce v blízkosti Prahy.

V obci školka, obecní úřad, hospoda, rybník, dětské hřiště.Další občanská vybavenost v blízkých Úvalech.Od domu cca 5min. chůze se nachází 2 autobusové zastávky se spojením na Černý Most 25 min., autem 10min. a bus Úvaly vlakové nádraží.Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu386794
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.