Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 109 m² bez realitkySlunečná, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Slunečná, Liberec - Liberec, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena3 549 200 Kč

Tato nemovitost již od 15 312 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji mezonetový byt v osobním vlastnictví. Byt je velmi slunný, není do něj prakticky ze stávající zástavby vidět a je situován ve velmi klidné lokalitě rozšířeného centra, ve třetím patře bytového domu s JZ orientací a výhledem na Ještěd ze 4 oken. Dům byl rekonstruován 2012 a přilehlé komunikace v roce 2015. V domě je celkem 5 bytových jednotek s velmi rozumnými obyvateli, vlastněný je Společenstvím vlastníků.

Byt byl velmi náročně a nákladně rekonstruován v roce 2011, kdy zůstaly prakticky jen obvodové a nosné stěny. Použité materiály mají vyšší nebo vysoký standard. Okna jsou dřevěná, příp. Veluxy. Před prodejem došlo k opravě veškerých drobných vad a byt je nyní ve stavu nového bytu.

Byt má dispozici 3+KK v dolní části o celkové výměře 86 m2 a horní část s jedním pokojem o výměře 23,5 m2. Ta je vhodná jako dětský pokoj nebo pokoj pro hosty.

Byt je částečně vybavený. Po prodeji zůstane celá kuchyň včetně spotřebičů (myčka Bosch, trouba Elektrolux). Dále také 2 vestavěné skříně (v chodbě a ložnici). Součástí ložnice jsou nízké skřínky, trezor. Jedna ze spodních místností byla využívána jako pracovna (dle návrhů studentů Bořka Šípka) a ta zůstává také ve vybavení bytu. Dle dohody může zůstat pračka (Bosch, 45cm hloubka). Součástí bytu jsou také volně stojící krbová kamna.

V obývacím pokoji jsou připraveny výstupy pro audiosystém přímo ze zdi (2 zadní středobasé reproduktory Yamaha zůstávají také součástí bytu). Zároveň je byt vybaven bezdrátovým přenosem zvuku do podhledových reproduktorů (obojí BOSE), které zůstávají součástí bytu. Byt má samostatný satelit s DVB-T anténou a integrované rozvody. Příprava pro internet ve zdi.

V bytě je použita inteligentní elektroinstalace xComfort Eaton (Moeller), systém řídí vytápění, simuluje nepřítomnost, bezdrátově ovládá koncové prvky. K vytápění slouží vlastní plynový kotel Immergas (Eolo Mini 24), osazen je klasickými topnými tělesy (v koupelně žebřík) a v obývacím pokoji je umístěn navíc podlahovým konvektorem (MINIB) s ventilátorem s velmi rychlým nástupem tepla do místnosti. Náklady na vytápění a ohřev vody plynem cca 17 tis ročně díky dobrému zaizolování (bude doloženo při prodeji).

Při rekonstrukci byla konstrukce střechy svázaná nově instalovanými nosníky a instalovány železné profily pro instalaci stropu. Střecha, která je zateplená izolační vatou Isover, je odvětraná. Bylo instalovano 6 nových dřevěných oken (Vekra) a celkem 5 střešních oken (Velux). Všechna okna Velux okna mají zabudované stínící rolety.

Vstupní dveře bytu jsou bezpečností (NEXT) s bezpečnostní vložkou EVVA. Interiérové dveře mají design wenge se středním dělícím mléčným sklem a jsou velmi kvalitní.

K bytu náleží i komora na chodbě o výměře cca 1,5 m2. Před bytem je poměrně velký prostor, který je možno využít.

Nutno vidět. Byt není zatížen zástavním právem, vyklizený, navoskované podlahy a ihned připraven k předání.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu386978
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha109
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.