Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 125 m² bez realitkyČenovická, Praha - Újezd nad Lesy

Čenovická, Praha - Újezd nad LesyVybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Rodinný domek se zahrádkou na překrásném klidném místě výborném pro rodiny s dětmi. Zařízený. Parkování na pozemku nebo v garáži.Wi-Fi. Výborná dostupnost do centra autem i hromadnou dopravou (vlakem 20 minut na pražské Masarykovo nádraží). V místě škola (7 minut chůze), školky (nejbližší 3 minuty chůze), Penny (5minut), Lidl, lékárna a mnoho dalších obchodů, dětské hřiště za rohem. Řadový dům se nachází v přírodním parku Klánovice-Čihadla, po 5 minutách chůze se ocitnete v krásném Klánovickém lese, který je největší na území Prahy, součástí je i přírodní rezervace, dětská hřiště, rybníčky, hájovna s ovcemi, daňci a spousta lesních zvířat. Značené turistické cesty, cyklostezky, golfové hřiště. V blízkosti koupaliště.

Vchodem v přízemí vejdete ze zádveří schodišťovou chodbou do světlého obýváku s vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou. V přízemí je WC, komora a dvě velké vestavěné skříně. Schodištěm se dostanete do patra se třemi ložnicemi,(každá má balkon), a malou pracovnou. V patře je koupelna s WC a pračkou. Všechny obytné místnosti jsou slunné, většinou jižní, a mají výhled do zeleně, klid neruší téměř žádná doprava. Na zahrádce je terasa a pískoviště.

The Space

A cozy family house in a great location with free WIFI. Suitable for families with children. There are 3 bedrooms, 2 bathrooms, a kitchen and a spacious living room available, all furnished. There are also 2 balconies and a lovely garden with a terrace with garden furniture, perfect for barbecuing or just relaxing. One free parking spot in the front yard + another free parking spot on the street.

Great deal – you get to experience both living close to beautiful nature and being able to quickly get to the centre of Prague. The house is located in Prague 9 in a beautiful calm green area, 5 minutes walk to Klánovický forest (Beautiful forest , the largest in Prague , includes a nature reserve.) Great place to go for a walk, with many nice routes, playgrounds, ponds and a sheep and deer enclosure. Convenient connection to the city centre – it takes approximately 20 mins by train and 30 mins by bus. Shops, 2 supermarkets, nice sports area and multiple restaurants all within a walking distance.

The Neighborhood

The house is located in a natural park Klánovice - Čihadla . 5 minutes walk you will find yourself in a beautiful forest, the largest in Prague , includes a nature reserve , playgrounds , ponds , sheep , fallow deer and lots of forest animals . Marked hiking trails , bike trails, golf course .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu387327
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha125
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.