Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkySpolečná, Praha - Libeň

Společná, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený slunný byt 3+1/terasa v novostavbě.

Všechny místnosti mají vlastní vchod z haly. V pokojích je možné upravit počet lůžek. V bytě je prostorná vstupní hala, dále 2 ložnice s možností 3-5 lůžek, světlý obývací pokoj s vchodem na terasu obklopenou oplocenou parkovou výsadbou, velká obytná kuchyně, koupelna s vanou + 2 umyvadla a dále WC s umyvadlem a komora s elektrokotlem a bojlerem.

Byt je vybaven WI-FI. Spotřebiče jsou moderní. Jsou zde vestavěné skříně a prostorná komora se šatnou. Zařízení je kombinací nového a staršího nábytku.

Byt je umístěn v přízemí moderního bytového komplexu Mazanka s parkovou výsadbou ve vilkové čtvrti v docházkové vzdálenosti od metra Ládví. Parkovat lze přímo u objektu. V bezprostředním okolí je veškerá infrastruktura.

Nájemce si buď sám uzavře smlouvu s dodatelem elektrické energie, nebo bude spotřebu hradit měsíčními zálohami pronajímateli. Kromě uvedených poplatků 2 500,- je v bytě nutné počítat ještě s platbami za elektřinu ve výši cca od 4 500 měsíčně v závislosti na spotřebě. Platby za elektřinu zahrnují veškerou spotřebu, tedy především přímotopy a ohřev teplé vody (v bytě je elektrický kotel se zvýhodněným tarifem a bojler) a běžné spotřebiče.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu390993
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.