Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 220 m² bez realitkyPod Hybšmankou, Praha - Smíchov

Pod Hybšmankou, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena11 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 802 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji luxusní byt 3+kk v žádané lokalitě Hřebenka, byt i dům ve vysokém standardu. Jedná se o mezonetový byt s přístupem z horního patra, ze vstupní haly se dostaneme do dvou ložnic (22,1 a 20,4 m2), z obou je vstup na příjemný balkon (6,5 m2), koupelny (11,6 m2) a šatny/úložné místnosti (6,2 m2). V dolním patře se nachází rozlehlá obytná místnost s kuchyní (47,5 m2), spižírna (4,9 m2) a další koupelna (4,6 m2), kde je místo na pračku a sušičku. Z obytné místnosti je přímý vstup na terasu a přilehlou zahradu (82 m2), ze které je úžasný pohled do zeleně na okolních pozemcích. Na terase jsou umístěny dvě elektricky ovládané markýzy. Byt nabízí nadstandardní materiály a vybavení - elektricky či manuálně ovládané bezpečnostní rolety na všech oknech, dřevěná okna, bezpečnostní dveře, zabezpečovací systém, který lze napojit na ostrahu, ve všech prostorách dřevěné parketové podlahy, s výjimkou designových koupelen, které jsou vybaveny italskou dlažbou. Kuchyňská linka s dubovou deskou, vybavená spotřebiči Siemens (indukční deska, horkovzdušná trouba, parní trouba, myčka). V obou ložnicích, vstupní hale i v hlavní obytné místnosti velké vestavěné skříně, barevně i materiálově ladící s interiérovými dveřmi. K bytu náleží vlastní plynový kotel a bojler.

K bytu náleží garážové stání, další bezproblémové parkování před domem.

Nízké měsíční poplatky, cca 6.500,- (pro 5 osob).

Součástí nabídky je právní servis a advokátní úschova peněz u renomované advokátní kanceláře.

V současné době nabízeno přímým majitelem, nikoli přes realitní kancelář.

I offer luxury apartment 3 + kk in the desired location Hřebenka, apartment and house in a high standard. It is a duplex apartment with access from the upper floor, of the lobby we get to the two bedrooms (22.1 and 20.4 sqm), from both the entrance to a nice balcony (6.5 sqm), bathroom (11.6 sqm) a walk-in closet / storage room (6.2 sqm). On the lower floor there is a large living room with kitchen (47.5 sqm), pantry (4.9 sqm) and a further bathroom (4.6 sqm), where is a place for washing machine and dryer. The living room has direct access to the terrace and the adjoining garden (82 sqm) from which is an amazing view of the green on the surrounding land. On the terrace are two electrically operated sun blinds.The apartment offers extra materials and equipment - electrically or manually operated security shutters on all windows, wooden windows, security doors, security system, which can be connected to security, in all areas with wooden parquet floors, with the exception of designer bathrooms, which are equipped with Italian tiles. Kitchen with oak counter, equipped with Siemens appliances (induction hob, oven, steam oven, dishwasher). In both bedrooms, the lobby and the main living room large wardrobes, color and material matching the interior doors. The apartment has a gas boiler and water heater (tank).

The apartment has a garage, additional free parking in front of the house.

The offer includes legal services and advocacy deposit money with a reputable law firm.

Offering by direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu391458
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha220
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.