Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1611 m² bez realitkySvinaře - Svinaře, Středočeský kraj

Svinaře - Svinaře, Středočeský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím na prodej krásný pozemek na Karlštejnsku – je mírně svažitý, se vzrostlou zelení, celková rozloha 1611 m2, v rekreační oblasti obce Lhotka u Svinař (ulice K Višňovce), nad Zadní Třebaní, okr. Beroun. Podle územního plánu je MOŽNOST STAVBY RODINNÉHO DOMU. V této klidné lokalitě jsou trvale obydlené domy.

Na pozemku stojí dvě chaty s číslem evidenčním. V horní části pozemku je chata se zastavěnou plochou 49 m2, částečně podsklepená, s koupelnou se sprchovým koutem, WC, kuchyňkou, ložnicí s palandami. Společenská místnost má krb a velké francouzské okno se vstupem na terasu s nádherným výhledem do zeleně. Vše v původním stavu z roku cca 1964, před rekonstrukcí.

Přístup na pozemek je z horní i z dolní strany, kde vedou zatím nezpevněné cesty (dolní štěrková, horní travnatá). Druhá chatka je srubová o zastavěné ploše 34 m2. Byla využívána jako klubovna a menší dílna, je zde ložnice a společenská místnost. Celý pozemek je porostlý okrasnými a starými ovocnými stromy - jabloně, ořešák, borovice... Elektřina (380V) je zavedena v obou chatách, na hranici pozemku je plyn, voda z vlastní studny, odpady svedeny do jímky (vodovod a kanalizaci má obec v plánu). Z pozemku je krásný výhled na Brdský hřeben, občanská vybavenost je ve Svinařích, Zadní Třebani a v Řevnicích, v Třebani a Řevnicích také jezdí vlak, kterým jste za 35 minut na Hlavním nádraží v naprostém centru Prahy. Koupi nemovitosti je možno financovat hypotečním úvěrem, pozemek lze i rozdělit na dva menší (horní a dolní část, pokud budete dva kupci). Prodáváme z rodinných důvodů, cena je 1,6 mil. Kč. Právní servis zajištěn, nemusíte platit provizi realitce.

Můžete psát i na e-mail retezka@gmail.com - ne s nabídkou realitních služeb bez konkrétního zájemce.

Pokud jste RK a máte KONKRÉTNÍHO zájemce, napište nám e-mail a my se ozveme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu391856
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 611
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.