Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Vršovická, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Krásný a vkusně zařízený byt 3+kk. Moderní byt o velikosti 86 m2 disponuje také 3 balkóny. Byt se nachází ve 3.patře novostavby s výtahem. Kuchyně vybavena kvalitními spotřebiči – lednicí s mrazničkou, sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, myčkou a mikrovlnkou. Útulná koupelna s vanou, sprchovým koutem, wc zvlášť. Na podlaze dlažba, parkety, ústřední topení. Hezké bydlení v klidné lokalitě vedle krasného parku s vinici avšak nedaleko do centra. Kompletní občanská vybavenost, divadla, školy a v komplexu obchod s potravinami, restaurace, tenisoví kurt, zimní stadion, fitness s bazénem, saunou a vířivkou. Skvělá dopravní dostupnost, kousek na tramvajovou zastávku.

Beautiful and tastefully furnished 3-bedroom. Modern apartment of 86 m2 also features 3 balconies. The apartment is located on the 3rd floor of a new building. Kitchen equipped with quality appliances - fridge, freezer, ceramic hob, electric oven, dishwasher and microwave. Cosy bathroom with tub and shower, separate toilet. The floor tiles, parquet flooring, central heating. Nice living in a quiet location next to a beautiful park with a vineyard but close to the city center. Complete amenities, theaters, schools and complexed grocery store, restaurants, tennis courts, ice rink, fitness center with swimming pool, sauna and hot tub. Excellent transport links, close to the tram stop.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu391891
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.