Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyMoravská, Praha - Vinohrady

Moravská, Praha - VinohradyVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


!UPDATE!

V bytě bude v Lednu 2020 probíhat celková rekonstrukce - výsledek bude opravdu stát zato. V té době bude 'dostupný' ale ne 'obyvatelný' (nebo jenom velice omezeně).

Plná dostupnost od Únor 2020.

!UPDATE!

Plně zařízený byt 2+KK, atraktivní a klidná lokalita pražských Vinohrad, na pomezí P2, P10 a P3, přímý majitel. Byt je situován v 5. patře domu po rekonstrukci, s výtahem a vnitroblokem se zahrádkou.

Sousedství: přátelscí, niekonfliktní sousedi - rodiny s dětmi, starší lidé, cizinci.

Zařízení a stav bytu: byt je po rekonstrukci, vybaven nábytkem a spotřebiči vrátaně kuchyňské linky. Dřevěná podlaha v pokojích, dlažba v chodbě a koupelně. V bytě je zavedena kabelová televize a internet.

Ložnice/pracovna - kompletně vybavená - manželská postel s nočními stolky, sladěné šatní skříně - 2 dvoukřídlé, jedná jednokřídlá se zrcadlem. Dvě ~1,50m vysoké skříňky, vhodné jako knihovna či k úschově.

Kuchyň/obývák - kuchyňská linka s mikrovlnnou troubou a electrickou pečící troubou, plynový sporák, úložné prostory, varná konvice, digestoř. Plně vybavené nádobím. Jídelní stůl + 4 židle, stolek pod troubu, konferenční stolek, rozkládací gauč (vyspí se 2 osoby), televizní stolek.

Koupelna s toaletou a sprchovým koutem - pračka, přihrádky na toaletní potřeby - detaily ve dřevě.

Chodba – 2 velké šatní skříně.

Zařízení je možné modifikovat (přidat nebo ubrat) dle dohody.

Lokalita: blízko zastávky tramvaje, ca 5 minut od metra Nám. Míru nebo Jiřího z Poděbrad, ca 10 minut do centra a na Hlavní Nádraží. V okolí supermarket (Albert, Billa), kino a nákupní centrum (Flora), pekárna, lékárna, pošta, úřady, škola, školka, služby, dětské hřiště, parky, restaurace, … Parkování – modrá zóna P2, 1 200 Kč/rok.

Cena a náklady: 17.000,- + poplatky 700,- za osobu, plyn a elektřina se přepisuje na nájemce (~1.500 Kč/m).

Byt je dostupný od 1.1.2020 (bude probíhat rekonstrukce), plně obyvatelný od 1.2.2020.

!UPDATE!

Apartment will undergo a complete reconstruction during January 2020 - it's definitely worth it. The place will be 'available' however not 'livable' (or only very limited) during that time.

Full availability from February 2020.

!UPDATE!

Attractive and quiet locality of Prague 2 - Vinohrady on the border of Prague 2, Prague 3 and Prague 10. ​​57 m2 apartment, direct owner. The apartment is situated in the 5th floor after reconstruction with elevator and the courtyard garden.

The apartment is renovated, equipped with furniture and appliances, the devices can be modified on a request (add and subtract). Wooden flooring in bedrooms, tiles in the hallway and bathroom.

Location near the tram station, approximately 5 minutes from Metro Namesti Miru or Jiřího z Poděbrad, about 10 minutes to downtown.

Price 17 000, - + fee 700, - per person, gas and electricity will be rewritten to the lessee.

Neighborhood: friendly, nonconflict neighbors, many foreigners (English, French, Americans, others). In the vicinity there are supermarkets (Albert, Billa), cinema (Flora), bakery, pharmacy, post office, state offices, school, kindergarten, services, children playgrounds, parks, restaurants, etc.

Available from January 1st, 2020 (will undergo reconstruction), full availability from February 1st, 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu398878
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha57
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.