Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 71 m² bez realitkyNádražní, Praha - Smíchov

Nádražní, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 919 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Byt 3+1 v osobním vlastnictví se nachází ve třetím patře bez výtahu, v památkově chráněném domě z první republiky. Vstup do domu je na čip. Byt je orientován dvěma místnostmi do ulice Nádražní, přímo proti vlakovému nádraží Smíchov. Na druhé straně je skvělý výhled z obývacího pokoje a kuchyně na panorama Prahy s dominantou Vyšehradu.

Za vchodovými dveřmi bytu se nachází centrální hala (10 m²). Z této haly jsou vstupy do všech pokojů, komory a samostatného WC. První pokoj vlevo má rozlohu (19 m²) a druhý pokoj (18 m²). Komora (1 m²) a WC (1 m²). V prostoru WC je hlavní uzávěr plynu a plynoměr. Na pravé stěně haly se nachází jedny vstupní dveře do obývacího pokoje (14 m²), z kterého je vstup do koupelny s vanou (2,5 m²) a prostorově atypické kuchyně (5,5 m²). V celém bytě jsou stropy ve výšce 3,4 m. K bytu náleží i sklep v suterénním prostoru domu (4,5 m²).

V centrální hale je krásná původní dlažba s plastickými efekty. Ve všech pokojích jsou udržované dřevěné parkety. V kuchyni je dlažba a v koupelně PVC.

Mimo odvětrávacího okénka v kuchyni jsou v celém bytě plastová okna. Vytápění WAW (v každém pokoji). Ohřev vody karmou. Plynový sporák. Rozvod vody v bytě je v plastu. Odpady původní.

Přímo proti domu se nachází zastávky tramvaje, autobusu, vstup do metra a vlakové nádraží.

Přímá dostupnost autem na Pražský okruh, na Jižní spojku, na dálnice D1 a D5. V blízkosti je čerpací stanice PHM.

V docházkové vzdálenosti lékárna, pošta, restaurace, vegetariánská restaurace, pizzerie, různá rychlá občerstvení, řezník s jídelnou, kuřecí ráj, lahůdky, cukrárna, večerka, drogerie DM a další menší obchody.

5min. tramvají OC Nový Smíchov (Anděl), 15min. tramvají nebo 6min. metrem na Václavské náměstí. 7min. vlakem na Hlavní nádraží.

Kontaktujte mě prosím na e-mail paulka@seznam.cz.

RK opravdu nekontaktujte, ani s klienty, nemám zájem o Vaše služby a nebudu spolupracovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu402474
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.