Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 80 m² bez realitkyHlavenecká, Lhota - Lhota u Dřís, Středočeský kraj

Hlavenecká, Lhota - Lhota u Dřís, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 4 m² • Terasa 12 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Bydlení u jezera Lhota, jen 25min od Prahy!

Nabízíme ke střednědobému pronájmu patrový rekreační dům v bezprostřední blízkosti jezera Lhota (více o jezeře zde: https://www.jezero-lhota.cz)

Dům je plně vybaven (myčka, pračka, mikrovlnní trouba, trouba, lednice, kávovary...). Vytápí se ústředním topením s elektrickým kotlem - okna i střecha jsou nové. Zimní útulnou atmosféru navodí sálající krbová kamna. Infrasauna se sprchovým koutem je v samostatném vchodě.

Součástí ceny je i O2TV a kvalitní wi-fi.

Nemovitost je napojená na obecní vodovod i kanalizaci.

V přízemí naleznete samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem, pračkou a druhým záchodem. Dále TV pokoj s knihovnou, ve kterém se vyspí návštěva na rozkládacím gauči. V obývacím pokoji se vstupem na terasu jsou umístěna i krbová kamna, která tvoří přirozené centrum domu. Jídelní stůl pro 4-5 osob je umístěn u kuchyňského koutu s veškerým kuchyňským vybavením.

V horním patře je dětský pokoj s psacím stolem a dřevěnou palandou pro tři děti a hlavní ložnice s dvojlůžkem a malým pokojíkem s postýlkou pro miminko. Na schodiště je možné umístit dětské zábrany.

Lhota je krásné klidné místo v bezprostřední blízkosti písečného jezera, v borovém lese s udržovanou zahradou. Dům je vhodný pro rodiny s dětmi, tvůrčí osobnosti nebo kohokoliv, kdo hledá krásnou přírodu kousek od Prahy (s napojením na MHD).

V obci je obchod (+v dosahu rozvážky Rohlik.cz, Kosik.cz...), lékař, veškeré další služby v Brandýse nad Labem/Staré Boleslavi vzdáleném cca 5km. Jezero sousedí s velkým lesem, kde je možné běhat, běžkovat, jezdit na kole...

Využijte pronájem na dobu určitou do dubna 2024 a zažijte zimu v přírodě!

Living by Lake Lhota, only 25 minutes from Prague!

We offer a two-story recreational house for medium-term rent in close proximity to Lake Lhota (more about the lake here: https://www.jezero-lhota.cz).

The house is fully equipped (dishwasher, washing machine, microwave, oven, refrigerator, coffee makers, etc.). It is heated with central heating using an electric boiler - the windows and roof are new. The cozy winter atmosphere is created by the radiating fireplace stoves. An infrared sauna with a shower is in a separate entrance.

The price also includes O2TV and high-quality Wi-Fi. The property is connected to the municipal water supply and sewage.

On the ground floor, you'll find a separate toilet and a bathroom with a shower, washing machine, and another toilet. There's also a TV room with a library, where guests can sleep on a sofa bed. In the living room with access to the terrace, there is a firestove, which serves as the natural center of the house. A dining table for 4-5 people is located near the fully equipped kitchen area.

Upstairs, there's a children's room with a desk and a wooden bunk bed for three kids, and the main bedroom with a double bed, and a small room with a crib for a baby. Child safety gates can be placed on the stairs.

Lhota is a beautiful and peaceful place near a sandy lake, in a pine forest with a well-kept garden. The house is suitable for families with children, creative individuals, or anyone looking for beautiful nature just a short distance from Prague (with public transportation connections).

The village has a shop (with delivery options from Rohlik.cz, Kosik.cz, etc.), a doctor, and all other services can be found in Brandýs nad Labem/Stará Boleslav, about 5 km away. The lake is adjacent to a large forest where you can go running, cross-country skiing, or cycling.

Take advantage of the fixed-term rental from November 2023 to April 2024 and experience winter in nature!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu402539
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 11. 2023
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku800
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 12 m²
MHD 2 minuty autem
Balkón 4 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDLhota
🚶 485 m (6 min)
PoštaDřísy
🚘 2 474 m (5 min)
ObchodPENNY
🚘 6 881 m (9 min)
BankaČeská spořitelna, Kostelec nad Labem
🚘 10 156 m (13 min)
RestauraceHostinec u Jelena
🚘 9 007 m (13 min)
LékárnaU sv. Ludmily
🚘 6 556 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 6 546 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 6 541 m (10 min)
Sportoviště
🚘 2 594 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 504 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.