Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 145 m² bez realitkyBrandýská, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

Brandýská, Bašť - Bašť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 810 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bydlení se zahradou s dispozičním řešením 4+kk o celkové obytné podlahové ploše 145m². Prodejní cena 5.850.000,- Kč zahrnuje dům a zahradu, včetně podzemní jímky na sbíraní dešťové vody a kompletní automatický závlahový systém, pro bezúdržbovou údržbu trávníků a stromů. Zahrada je zároveň osazena okrasnými i užitkovými rostlinami a keři pro celoroční sběr ovoce a zeleniny. Vybavení domu je ve vyšším standardu s celodřevěnými dveřmi, stěnovým vytápěním zajišťujícím lepší tepelnou pohodu v hlavní obytné místnosti a celodřevěnými podlahami v pokojích v prvním patře. Obytná plocha domu číní 145m² a je rozdělena na přízemí zahrnující hlavní obytnou místnost s kuchyní a jídelním koutem (35m²), WC (2,8m²), komoru s kotlem a pračkou (3,6m²), zádveří a vedle kuchyně praktickou spižírnu (3,5m²). Ve 2.NP pak jsou dvě hlavní ložnice (17,6m² a +16,5m², jedna s balkónem), pracovna (15,1m²), koupelna (8,5m²) a šatna (3,1m²).

Orientace obou horních ložnic je na východ, obývací pokoj a pracovna jsou situované na jiho-západ, kam směřuje i velká terasa před obývacím pokojem a zahrada o výměře 346m², která je zároveň odstíněna zelení od okolních domů a zajištuje při letních večerech sezení v soukromí. V garáži je vybudována pracovní dílna.

Bašť je obec s výbornou dopravní dostupností, s nově vzniklým dálničním přivaděčem (obchvat Líbeznice) s dostupností centra Prahy do 15 minut, veřejnou dopravu zajišťuje pravidelná autobusová linka s návazností na metro „C“ Ládví (ráno každých 10minut). V místě jsou čtyři mateřské školky (včetně 2 anglických), jesle, dětská hřiště, 2 rybníky, několik restaurací, rodinné centrum, potraviny (včetně BIO prodejny lokálních potravin), Obecní Úřad, knihovna a nově budované rodičovské a kulturní centrum. Další občanskou vybavenost naleznete v 1km vzdálených Líbeznicích, kde je zdravotní středisko, lékárna, škola, Tesco Express, ATM, restaurace a obchody. Další vyžití nabízí multifunkční (golfový) areál YARD RESORT, který se nachází 2 km pěší chůze podél lesa. Ve vesnici funguje velmi dobrý komunální život, včetně mnoha akcí a atrakcí pro děti. Sousedé jsou většinou česky mluvící cizinci, kteří tvoří více než 40% obyvatel Nové Báště. Děti jsou zde většinou automaticky bilinguální, někdy hovoří i více jazyky.

V případě zájmu volejte 602 68 78 48, martin.vlasic10@gmail.com - Martin Vlašic.

Realitni kanceláře prosím nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu403047
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha145
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.