Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyJavorová, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský kraj

Javorová, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


!!! REZERVOVÁNO !!!

Hodonín družstevní byt 3+1 s lodžií zrekonstruovaný

Nabízíme slunný, zdařile zrekonstruovaný byt 3+1 s lodžií , 5/8 podlaží v Hodoníně na ulici Javorová s možností převodu do OV.

Byt prošel v roce 2010 celkovou rekonstrukcí (zděné jádro s novou koupelnou a WC (samostatné), nové omítky, podlahy, plastová okna, elektřina v mědi, bezpečností vstupní dveře (2014), nové obložky, dveře, kuchyňská linka, výměna stoupaček (2013), zasklení lodžie aj.). Stavební úpravou majitelé zvětšili kuchyň a koupelnu. V bytě jsou 3 obytné pokoje, prostorná kuchyně, koupelna, WC, chodba a lodžie, na kterou se vchází z ložnice. V obývacím pokoji a ložnici je plovoucí podlaha, v kuchyni, chodbě, koupelně a WC je keramická dlažba, v dětském pokoji je lino. Byt se nabízí částečně vybavený. V kuchyni zůstane lednička s mražákem, myčka, vestavěná trouba, v koupelně koupelnová skříňka s umývadlem, vysoká skříň, v ložnici šatní skříň, na chodbě botníky s věšáky a zrcadlem, vysoká šatní skříň. K bytu patří sklep v suterénu. Bytový dům má udržované společné prostory. Hledáte-li pěkné bydlení bez dalších úprav, pak právě pro Vás je určena tato nabídka.

Byt bude volný po dohodě ke konci března 2016.

RK Prosím nereagovat !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu403738
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.