Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 34 m² bez realitkyNa Poříčí, Praha - Nové Město

Na Poříčí, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 950 Kč

+ Poplatky za služby1 550 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


Menší ale útulný 2+kk po rekonstrukci v tradičním historickém domě na Praze 1 poblíž Florentina, v místě s ideální dopravní dostupností i veškerou občanskou vybaveností. Díky orientaci do klidného vnitrobloku je byt velmi tichý, nachází se ve 3. patře udržovaného historického domu bez výtahu. Bezpečné prostředí, málo sousedů, vstup na číselný kód.

Byt se skládá z předsíně, prostorné koupelny, obývací místnosti s kuchyňským koutem a ložnice, kam se kromě postele vejde také pracovní kout. Obě obytné místnosti disponují přípojkou na internet či kabelovku. K dispozici vybavená koupelna včetně pračky a kuchyňská linka vč. sporáku s troubou a sklokeramickou deskou. S ohledem na dlouhodobost pronájmu očekáváme, že ostatní zařízení bude mít nájemce vlastní (plánek rozmístění nábytku je pouze ilustrační – možno uspořádat dle představ nájemce).

Pozor: určeno pouze pro nájemce, kteří zde budou skutečně dlouhodobě bydlet (2 roky a více). Zákaz podnajímání, AirBnB či provozovny pro podnikání (přísné sankce ve smlouvě). K dispozici dle domluvy. Poplatky: 1 osoba 1500 Kč, 2 osoby 1800 Kč (přepis energií na nájemce, ca. 1000 Kč). Kauce 2x, v případě zvířat či sdílení 3x. Výše uvedená cena již reflektuje slevu za dlouhodobý pronájem. Ideální pro jednotlivce či pár, nekuřáky bez domácích mazlíčků – v takovém případě jsme ochotni poskytnout nadstandardní podmínky i garantovat dlouhodobost nájmu – napište prosím do případné poptávky i pár slov o Vás. Těšíme se na Vaši zprávu!

Please do NOT reply, unless you read and fully understood the detailed Czech description above. Long-term tenants (2 years minimum); non-smoker w/o pets preferred. No AirBnB, no sub-rental or business! All communication and documents in Czech only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu406241
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.