Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyKrejčíkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Krejčíkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 400 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč


Pronájem přímo od majitele. Pronajmu téměř kompletně zrekonstruovaný byt ve 2. patře cihlového domu (bez výtahu) v Krejčíkově ulici, Plzeň-Slovany.

Byt se skládá z chodby, ze které je přístup do všech místností. V ložnici se nachází velká vestavná skříň. V prostorném obývacím pokoji jsou stejně jako v ložnici zrenovované parkety. V kuchyni je nová kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, el. trouba, plynová varná deska, digestoř, myčka). V koupelně se nachází vana a umyvadlo se skřínkou. Toaleta je oddělená. V technické místnosti se nachází pračka kombinovaná se sušičkou a police. V bytě jsou nové rozvody vody, plynu a elektřiny, vytápění a teplá voda centrální dálkové.

Nájemné 9400 Kč + zálohy na energie a služby pro dvě osoby v celkové výši 3100,-Kč (ele. 700,-Kč , plyn 200,-Kč , otop 1200,-Kč , vodné a stočné 500 Kč na osobu) + 12 000,-Kč vratná kauce. Internet 300 a UPC TV v ceně. Vyúčtování energií bude jednou ročně a přeplatky nebo nedoplatky budou vzájemně vyrovnány.

Parkování možné před domem, v okolí je veškerá občanská vybavenost.

Pouze nekuřáci bez domácích mazlíčků!

Volný od 1. července 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu409942
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.