Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 58 m² bez realitkyFrancouzská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Francouzská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena970 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 114 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2,5 + 1 se zděným bytovým jádrem, koupelnou a samostatným WC na ulici Francouzská 1103/56 v Ostravě Porubě. Byt je v osobním vlastnictví. Velikost užitné plochy 58 m2 + jeden balkón a jedna lodžie (celková užitná plocha bytu 61,5m2). K bytu náleží jedna zděná sklepní kóje o velikosti cca 2,5m2. Byt se nachází ve 4. patře částečně revitalizovaného panelového domu (v roce 2013 byly instalovány plastová okna, nové výtahy, elektronický vrátný, upraveny společné prostory a střecha). Mezi společné prostory patří i stále funkční prádelna, sušárna a kočárkárna. V domě jsou nové rozvody plynu, vody a odpadů.

V celém bytě byla provedena zcela nová elektroinstalace, rozvody vody a plynu vč. opravy vnitřních omítek a výmalby. Zcela nová je koupelna, záchod a kuchyň. Na chodbě je nově položena dlažba. V pokojích jsou původní nově renovované parkety. Topení jsou opatřeny termoregulačními ventily. V koupelně jsou vyvedeny veškeré rozvody pro napojení pračky, stejně tak v kuchyni pro napojení myčky. Rozvody v kuchyni jsou upraveny tak, aby bylo možné napojit elektrickou varnou desku.

Z chodby je vstup do obývacího pokoje (18,5 m2) a z něj pak do dalšího pokoje (11,1 m2), který může sloužit jako ložnice nebo dětský pokoj. Z chodby je pak dále vstup do kuchyně (10,4 m2) a z ní pak do třetího nejmenšího pokoje (7 m2), který může sloužit jako ložnice nebo dětský pokoj.

Celkové náklady na byt pro tříčlennou rodinu jsou do 5 tis. Kč.

Velkou část vybavení bytu je možné po domluvě ponechat v bytě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu410594
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.