Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNa Průhonu, Dolní Břežany - Lhota u Dolních Břežan, Středočeský kraj

Rezervováno
Na Průhonu, Dolní Břežany - Lhota u Dolních Břežan, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 1 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Slunný byt s balkonem 55 m2 a parkovacím místem přímo od majitelů.

Zrekonstruovaný a kompletně zařízený byt je umístěn v prvním nadzemním patře menšího dvoupatrového činžovního domu. Nachází se na klidném místě v centru obce Lhota – Dolní Břežany, pár metrů od malebného rybníka. V blízkém okolí velmi dobře dostupné výlety do přírody (např. keltské oppidum Závist) i skvělá dostupnost do Prahy - MHD cca 100m od domu.

Dispozice bytu:

Předsíň, kuchyň, koupelna s toaletou, obývací pokoj s ložnicí, spíž, balkón, parkovací místo na pozemku.

Vybavení bytu:

Byt je kompletně zařízen nábytkem a spotřebiči (dvojlůžko 180x200, psací stůl se židlí, velmi objemná skříň na míru, kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, jídelní stůl se dvěma židlema, botník, balkónový nábytek). V kuchyni je k dispozici rychlovarná konvice, mikrovlná trouba s grilem, vestavná kombinovaná lednice, vestavná trouba, myčka na nádobí, sklokeramická varná deska, digestoř. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem, pračkou. V obývacím pokoji je k dispozici smart TV. Na podlaze je položena vinylová krytina Fatra Thermofix. Na stropech zcela zachované klenby. Na plastových oknech jsou buď rolety nebo závěsy se záclonou. Vytápění je elektrické.

V ceně nájmu je zahrnuto jedno vyhrazené parkovací místo na pozemku. V případě zájmu lze pronajmout další úložné prostory, parkovací místa, vč. s nabíječkou elektro aut (v průběhu 2. pol. roku 2024) nebo garáže přímo na pozemku. Poplatky jsou zúčtovatelné - jednou ročně. K nastěhování 1.4.2024 - vhodné pouze pro jednotlivce nebo pár.

__________________________________________________________________

Sunny apartment 55m2 with balcony - directly from property owners.

Renovated and fully furnished apartment is located on the first floor above ground floor of a small two-storey apartment building. Located on a quiet and very nice location in the center of Lhota - Dolni Brezany, a few meters from the picturesque pond. In the vicinity of easily accessible nature trips (eg. Celtic settlement Zavist) and great access to the center - bus stop about 100m from the house.

Layout:

Hall with dinning table, kitchen, bathroom with toilet, living room/bedroom, balcony, parking place.

Furnishings:

The apartment is fully furnished with furniture and appliances. The kitchen has an electric kettle, microwave with grill, combined fridge, built in oven, ceramic hob, dishwasher, extractor fan. The bathroom has a shower, sink with cabinet and mirror, washing machine. In the living room there is a sofa, a bed, a wardrobe and there is also smart TV. On the floor is a vinyl covering Fatra Thermofix. The ceilings are fully preserved arch. The rent includes reserved a parking space on the property. If interested, you can rent additional storage space, a parking place (incl. electric car charger) or a garage on the property.

Suitable for foreigners - we are English speaking. Available 1.4.2024.

Sunny apartment 55m2 with balcony - directly from property owners

Newly renovated and fully furnished apartment is located on the first floor above ground floor of a small two-storey apartment building. Located on a quiet and very nice location in the center of Lhota - Dolni Brezany, a few meters from the picturesque pond. In the vicinity of easily accessible nature trips (eg. Celtic settlement Zavist) and great access to the center - bus stop about 100m from the house.

Layout:

Hall with dinning room, kitchen, bathroom with toilet, living room/bedroom, balcony, parking place.

Furnishings:

The apartment is fully furnished with brand new furniture and appliances. The kitchen has an electric kettle, microwave with grill, combined fridge, built in oven, ceramic hob, extractor fan, vacuum cleaner. The bathroom has a shower, sink with cabinet and mirror, washing machine. In the living room there is a sofa, a bed, a wardrobe and there is also wifi AP. On the floor is a vinyl covering Fatra Thermofix. The ceilings are fully preserved arch. The rent includes high speed internet access 40Mbit and reserved a parking space on the property. If interested, you can rent additional storage space, a parking place or a garage on the property. Suitable for foreigners - we are English speaking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu411677
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 1 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Břežany, Lhota
🚶 124 m (1 min)
PoštaDolní Břežany
🚘 2 660 m (5 min)
Obchod
🚶 164 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 541 m (5 min)
RestauraceU Trojánků
🚘 1 906 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 854 m (5 min)
Škola
🚘 2 012 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 2 108 m (4 min)
SportovištěJK Harfa
🚘 2 370 m (5 min)
Hřiště
🚶 482 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.