Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyRadčina, Praha - Liboc

Rezervováno
Radčina, Praha - LibocVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 804 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2+1 o rozloze 48,5 m2 se dvěma balkony a sklepem v ulici Radčina v těsné blízkosti přírodní rezervace Divoká Šárka (2 minuty pěšky). Byt je po rekonstrukci, má plastová okna. Dispozice: ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelna s WC, komora. Všechny místnosti jsou neprůchozí. Spotřebiče: kuchyň je vybavena lednicí, elektrickým sporákem a troubou, myčkou, mikrovlnnou troubou, koupelna pračkou. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního zatepleného panelového domu o šestnácti bytech. Nedaleko se nachází supermarket, pošta, drogerie, lékárna, pekárna, papírnictví (pět minut pěšky) a nákupní centrum Šestka (dvě stanice autobusem). Jde o velice klidnou oblast. Před domem lze bez problémů parkovat. Bezproblémové denní i noční spojení s centrem (necelých 20 minut) je zajištěno autobusem (2 stanice na metro A Nádraží Veleslavín) a tramvají. Dále je zde přímé autobusové spojení na Petřiny, Břevnov, Anděl, Stodůlky atd. Výhodou je rovněž přímé spojení na letiště. Byt je k dispozici od 20. září.

We offer a fully furnished two-room apartment with a separate kitchen, two balconies and a cellar situated in the street Radčina close to the beautiful park Divoká Šárka just two minutes by walk. The apartment is renovated. All the rooms are separate. The kitchen is equipped with a fridge, dishwasher, stove and owen, microwave and there is a washing machine in the bathroom. The apartment is situated in the first floor of a 4-floor building with sixteen apartments. There is a supermarket, bakery, post office, drug store, pharmacy and other useful shops close to the house. The shopping mall Šestka is just two stops by bus. It is a very peaceful area. Parking in front of the building without any problem. The public transport to the city center is easy and fast (less than 20 minutes - bus/tram + metro), the closest metro station is Nadrazi Veleslavin (two stops by bus). There is also a direct bus connection to the airport, as well as to Petřiny, Břevnov, Stodůlky etc. The appartment is available from September 20.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu412072
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.