Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyČínská, Praha - Dejvice

Čínská, Praha - DejviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajměte si krásný, slunný a moderní byt 3+1+jídelna o rozloze 75 m2 + 5 m2 balkon nacházející se v 7. patře skeletového domu s výtahem na Čínské ulici v Dejvicích, jedné z nejvyhledávanějších a nejznámějších pražských rezidenčních čtvrtí. Byt je po nedávné stylové rekonstrukci s použitím kvalitních materiálů. Obývací pokoj a dvě ložnice jsou orientovány na jih a poskytují nádherný výhled na Pražský hrad, Petřín a Dejvice. Jídelna a kuchyň jsou orientovány na sever s krásným výhledem na Julisku a údolí Vltavy. Z jídelny je vstup na balkon ve tvaru L orientovaný na západ a sever, ze kterého je výhled také na Hanspaulku.

Obě ložnice jsou neprůchozí a zamykatelné. Obývací pokoj není vhodný pro použití jako ložnice. Byt je proto ideální pro rodinu, anebo 2 až 3 dospělé osoby, nekuřáky, bez domácích zvířat. Byt je volný k nastěhování od 15.9.2020.

Podrobnější popis bytu:

V bytě je moderní kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů zn. Siemens (indukční desky, el. trouby, myčky nádobí, mikrovlnky a digestoře) a samostatná lednička s mrazákem. Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem, vanou a pultem s vestavěnou pračkou. V odděleném WC je pro pohodlí malé umývadlo. Na podlahách jsou dřevěné parkety a dlažba, s podlahovým vytápěním v koupelně a WC. Vchod do bytu je zabezpečen bezpečnostními dveřmi. V bytě jsou čtyři velké třídveřové skříně na šaty a uložení věcí. Kromě toho je byt vybaven rozkládací sedačkou, knihovnami, jídelním stolem se čtyřmi židlemi, dvojpostelí s úložním prostorem, a dalším drobným nábytkem. Toto vybavení je možné zredukovat po dohodě s nájemcem.

V bytě je centrální datová skříň s přípojkami pro telefon, UPC, anténní TV a s rozvaděčem na 12 LAN zásuvek rozmístěných po bytě. Vchod do budovy můžete dálkově ovládat videotelefonem. Vytápění a teplá voda jsou poskytovány dálkově. Nájemce může využit část suterénního sklepu. Ve společných prostorách domu je dále možnost využívat praktickou sušárnu a kočárkárnu. Parkování je možné na ulici před domem v modré zóně.

Byt nabízí výbornou dopravní dostupnost (do 5 min chůzí na zastávky autobusu Čínská, Na Santince anebo tramvaje Zelená, 11 min chůzí na metro Dejvická). Veřejnou dopravou se do 20 min dostanete do centra a za 35 min na letiště. Veškerá občanská vybavenost se nachází v okruhu několika minut chůze. V pěší vzdálenosti je také Stromovka, letohrádek Baba a Šárecké údolí.

Poplatky (za byt na měsíc): 700,- Kč záloha na domovní služby; 3.900,- Kč záloha na topení, vodu a ohřev vody; 900,- Kč záloha na elektřinu. Poplatky za všechny služby a energie jsou vyúčtovány jednou ročně podle fakturované spotřeby od dodavatelů. Datové služby (O2, UPC) jsou v režii nájemníka.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemce podle vlastních kriterií.

Rent a beautiful, sunny and modern apartment 3+1+dining room of size 75 m2 + 5 m2 balcony located on the 7th floor of a skeletal building with an elevator on Čínská St. in Dejvice, one of the most popular and well-known residential neighborhoods in Prague. The apartment has recently been stylishly renovated using high-quality materials. Living room and two bedrooms are facing south and offer a magnificent view of Prague Castle, Petřín and Dejvice. Dining room and kitchen are facing north, with a beautiful view of Juliska and the Vltava river valley. The dining room opens into an L-shaped balcony facing west and north, offering additional views of Hanspaulka.

Both bedrooms are accessible directly from the hallway and securable by a lock. The living room is not suitable for use as a bedroom. The apartment is therefore ideal for a family, or for 2-3 adults, non-smokers, without pets. It is available for a move-in from September 15, 2020.

Detailed description of the apartment:

The apartment features a modern kitchen with Siemens built-in appliances (induction plate, el. oven, dishwasher, microwave, hood) and a separate fridge-freezer. Bathroom features a spacious shower box, a bathtub and a counter with a built-in washing machine. A separate toilet room contains a small sink for convenience. Floors are covered by hardwood and tiles, with floor heating in the bathroom and toilet room. The apartment entrance features a security door. The apartment contains four large three-door wardrobes. In addition, the apartment is equipped with a sofa, self-standing bookshelves, a dining table with four chairs, a double bed with storage space, and other small pieces of furniture. These furniture items can be selectively removed according to tenant's preferences.

There is a central data box with connections for a landline, UPC, a terrestrial TV antenna and a switchboard for 12 LAN outlets around the apartment. Building entrance can be remotely controlled by a videophone. Heating and hot water are provided remotely. Tenant can use a part of an underground storage room. Communal area of the building offers a handy drying room and a bicycle/stroller storage room. Parking is available on the street in a blue zone.

The apartment offers excellent transport connections (5-min walk to the bus stops Čínská, Na Santince or the tram stop Zelená, 11-min walk to metro Dejvická). Public transportation takes you downtown within 20 min and to the airport in 35 min. All amenities are within a few-minute walk. Stromovka, summerhouse Baba and Šárka Valley are also within walking distance.

Utilities (per apartment per month): 700 CZK advance for house services; 3,900 CZK advance for heating, water and water heating; CZK 900 advance for electricity. Charges for all utilities are settled once a year according to the invoiced consumption from suppliers. Data services (O2, UPC) are up to the tenant to arrange.

The landlord reserves the right to choose the tenant according to own criteria.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu412649
Dispozice3+1
Dostupné od15. 9. 2020
Podlaží8
Typ budovyOstatní
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Santince
🚶 257 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 632 m (5 min)
Obchod
🚶 132 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 152 m (3 min)
RestauraceCesta časem
🚶 314 m (4 min)
Lékárna
🚶 324 m (4 min)
ŠkolaBulharská základní škola a gymnázium doktora Petra Berona
🚶 447 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Čínská
🚶 25 m (0 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 512 m (6 min)
Hřiště
🚶 542 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.