Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 163 m² bez realitkyWuchterlova, Praha - Dejvice

Wuchterlova, Praha - Dejvice
Cena19 204 000 Kč

Tato nemovitost již od 85 217 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


REGISTRUJTE SE DO KLUBU PSN A KUPUJTE VÝHODNĚJI ZA LOŇSKÉ CENY. Nebo mi prosím zavolejte a já Vám sdělím podmínky, za kterých můžete koupit byt levněji. Ráda bych Vám tímto nabídla exkluzivní byt k prodeji - 5+kk s balkonem - celková výměra 163 m2 v rezidenci Dejvice House. Jednotka se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu. Nádherný výhled na malebné náměstí s klidovou zónou z obývací části, ložnice orientované do klidného dvora. Tento projekt bude po kompletní nákladné renovaci připraven pro své nové majitele na přelomu roku 2016/2017. V domě nabízíme více bytů různých dispozic a také nebytové obchodní prostory v přízemí. Výtah je zaveden do všech pater a již nyní je pro Vás připravený dokončený vzorový byt, který můžete vidět i na fotografiích. Informace a kompletní nabídku Vám ráda doplním na vyžádání!

I would like to offer you this exclusive apartment for sale - 4 bedroom apartment with balcony - total area of 163 m2 in residence Dejvice House. The unit is located on the fourth floor. Magnificent views of the picturesque square with a quiet zone of the living room, bedroom facing the quiet courtyard. This project will be complete renovated and ready for new owners at the turn of the year 2016/2017. In the house, we offer several different apartments and non-residential premises on the ground floor. Elevator is introduced to all floors . For information and a complete offer in this project feel free to contact me!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu412912
Dispozice5+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha163
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.