Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyKřišťanova, Praha - Žižkov

Křišťanova, Praha - Žižkov
Cena5 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel nabízí k prodeji krásný byt 2+kk mezonetového bytu. Byt vznikl nástavbou cihlového domu, je dokončený a připravený k nastěhování. Celý dům je po rekonstrukci - nové rozvody, nová okna, fasáda, výtah, atd.. Samotný byt je zrekonstruován ve vysokém standardu. K bytu možné dokoupit garážové stání za 580.000,- Kč.

Na byt se váže 15% dph, které je již zahrnuto v ceně - možnost odpočtu.

Dům je částečně podsklepený, třípodlažní, s podkrovním prostorem na úrovni 4. NP, zastřešen je sedlovou střechou. Jedná se o rohový objekt, kde je nároží zdůrazněné vystupujícím 3 patrovým jednoosým rizalitem.

Pouhých 11 minut od rezidence se nacházejí Mahlerovy sady, s nejvyšší stavbou v Praze Žižkovskou věží (216 m). Pro cestování lze využít tramvajové, či autobusové zastávky na několik minut vzdáleném Olšanském náměstí, případně metro A, stanice Flora, či Jiřího z Poděbrad, cca 500 metrů od Domu.

K bytu je možné dokoupit garážové stání za 580.000,- Kč.

Jsme přímý majitelé, neplatíte žádnou provizi!

We sell beautiful apartment 2 bedroom duplex apartment. The whole house is after general reconstruction - new wiring, new windows, facade, lift, etc .. The apartment is renovated to a high standard. At the apartment binds 15% VAT, which is already included in the price - deductible if it is bought for company.

The house is partly basement, three floors, with attic space at 4th floor, covered with a gable roof. It is a corner building.

Just 11 minutes from the residence located Mahlerovy sady the highest building in Prague Žižkov tower (216 m). For traveling can use the tram or bus stop a few minutes away Olšanské náměstí or metro A station Flora, or Jiřího z Poděbrad, about 500 meters from the House.

Parking space available in the building for 580.000,- CZK.

We are the direct owners do not pay any commission!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu414704
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.