Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 76 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - LibeňMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 870 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu loftový byt v ulici Novákových na Palmovce. Byt je situován v bývalé továrně, v přestavbě oceněné v rámci soutěže Best of Realty 2006. Byt je velmi světlý, s vysokými okny orientovanými do vnitrobloku. Plocha bytu zahrnuje rozsáhlý obývací pokoj s nedávno zrekonstruovaným velkým kuchyňským koutem, včetně pračky a myčky. Patro je obyvatelné s vysokým stropem a obsahuje postel, rozsáhlou šatnu a prostor pro pracovní kout. Byt je v současnosti částečně vybavený, ale je možné nábytek i odvézt. V kuchyni je k dispozici pračka, lednice a myčka nádobí. K domu náleží klidný zelený vnitroblok s dětským hřištěm. Dům je situovaný v samém srdci Palmovky, metro a tramvaj vzdálené 50 m, výborná dostupnost rovněž autem. V docházkové vzdálenosti supermarket, fitness, ricochet, nákupní centrum Harfa vzdálené dvě zastávky tramvají. Ideální bydlení pro mladý pár. Poplatky budou vyúčtovatelné na konci roku, dle skutečně spotřebovaných nákladů. Cena zahrnuje internet, není zahrnuta elektřina, která bude přepsána na nájemce. Byt je volný okamžitě.

We offer for rent a sunny loft appartment in the heart of Palmovka. The flat has large windows oriented into green. The first floor includes a large living room with a recently renewed arge kitchen corner. The second floor offers a bed and a comfortable dressing room. Otherwise the flat is unequipped. It is possible to provide a basic furniture based on the agreement with the tenant. The location includes all key facilities, such as shops, fitness, tenis, parks, in a very short distance. The tram and metro are two-minutes walk from the doors. The city centre can be reached within 10 minutes both by car or by tram/metro. The price includes internet, the electricity will be handled separately. The flat is available from May 1.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu417004
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2021
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
Plocha76
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Balabenky
🚶 128 m (2 min)
PoštaPraha 8
🚶 226 m (3 min)
ObchodNáš chléb
🚶 52 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 405 m (5 min)
RestauraceMasami
🚶 51 m (1 min)
Lékárna
🚶 178 m (2 min)
ŠkolaZŠ Palmovka
🚶 339 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Sokolovská
🚶 424 m (5 min)
SportovištěFitness
🚶 252 m (3 min)
Hřiště
🚶 299 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.