Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 66 m² bez realitkyDružby, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj

Družby, Plzeň - Doubravka, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 280 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 836 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji 3+1+B v ulici Družby, Plzeň – Doubravka.

Bytová jednotka o celkové výměře 66,45m2 s balkónem je v 8. patře devítipatrového panelového domu s výtahem. Byt prošel v letech 2007-2010 rozsáhlou rekonstrukcí – nové rozvody vody, plynu i elektřiny, plastová okna se žaluziemi, dveře, světla, nová koupelna, kuchyně s kuchyňskou linkou, v chodbě podhled s bodovým osvětlením. V bytě jsou nové podlahy (pouze v dětském pokoji zůstaly původní parkety).

K bytu náleží sklepní kóje, možnost využívat společné prostory domu ( 2x kolárna/kočárkárna, mandlovna, prádelna, 2x sušárna). Vytápění a dodávka teplé vody je řešena dálkovým vedením.

Dům je bezbariérový, zateplený, nové rozvody vody i plynu, v r. 2013 revitalizace střechy, nové bezpečností dveře, společné prostory v přízemí monitorované kamerovým systémem. Úklid v domě zajišťuje externí firma za 40,-Kč/byt/měsíc. V domě je společná TV anténa i UPC. Na střeše domu jsou umístěny antény poskytovatele internetu, který nabízí pro obyvatele domu zvýhodněný internet a přispívá do fondu oprav. V roce 2015 proveden energetický audit domu – skup. C – „úsporný“.

Velmi klidné bydlení, výhled na Špitálský les, pěší zónu. V blízkosti MŠ, ZŠ i gymnázium, obchodní dům Centrum, Cross Cafe. Obchod Norma a kavárna Jitřenka s dětským hřištěm přes ulici. Zastávky MHD 13, 16, 17, 28, 29, 30.

K nastěhování: září 2016, náklady spojené s užíváním bytu do vystěhování uhradíme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu421456
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.