Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 125 m² bez realitkyKamenická, Praha - Holešovice

Kamenická, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné45 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce45 900 Kč


Nabízíme k pronájmu novostavbu prostorného půdního bytu 5+kk v domě z konce 19. století, v ulici Kamenická, Praha 7, zhruba 50 m od parku Stromovka.

Byt je situován ve dvorním traktu domu, ve 4. patře, a všechna jeho okna směřují do vnitrobloku - je tedy mimořádně tichý. Zároveň je díky množství a velikosti oken velmi světlý. Výhled z hlavní obytné části bytu směřuje do zeleně.

Hlavní obytný prostor doplňují 3 ložnice a 1 pracovna/děstký pokoj, technická místnost kombinovaná s prádelnou, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, druhé samostatné WC, rozsáhlý úložní prostor nad stropem bytu s vyklápěcími schody a samostatná komora. K bytu je přidělen sklep.

Byt je proveden ve vysokém standardu. K dispozici je podlahové vytápění v celém bytě, vytápění i ohřev vody zajišťuje vlastní kondenzační plynový kotel se 120l zásobníkem a nuceným oběhem teplé vody. Jsou osazena dřevěná okna s trojitým zasklením a kvalitní střešní okna Velux. Ve všech místnostech je osazena účinná klimatizace. Byt má dubové podlahy s velkoformátovámi prkny a pevným železobetonovým základem na nové samonosné ocelové konstrukci, s akustickou izolací (podlahy neduní, není slyšet hluk z patra pod bytem). Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi se sedmibodovým zámkem. Instalována je prostorná, na míru vyrobená kuchyně v bílém lesku.

Dům má kompletně nové střechy, opravené fasády ve dvorním traktu, nové rozvody vody a kanalizace, repasovaná stylová dřevěná vrata a nový tichý výtah Schindler s prosklenou zadní stěnou kabiny. Společné prostory jsou zrekonstruované a dům má nový dvůr s žulovou dlažbou, květinovými záhony, vzrostlým stromem a lavičkami.

Prohlídky jsou možné kdykoliv.

We are offering rental of a newly built spacious penthouse apartment with 4 bedrooms in the Kamenická street, Prague 7, approx. 50m from the large Stromovka park.

The apartment is situated in the part of the house located inside the courtyard, at the 4th floor. All windows are facing the courtyard area - making the flat exceptionally silent. High number of large windows ensure perfect light conditions. View from the main living area leads to green.

The main living area is complemented by 3 bedrooms, 1 bedroom/study, utility room combined with laundry room, bathroom with bathtub, shower and toilet, second separate toilet, large storage area above the ceiling with retractable stairs, and an independent storage room. The apartment includes cellar storage area.

The apartment has been fitted with high-standard facilities. Floor heating is available in all rooms, heating and hot water is provided by a standalone gas boiler with 120l tank and hot water circulation. There are wooded triple-glazed windows and quality Velux roof windows installed. Powerful air conditioners are installed in all rooms. The apartment has solid oak floors with large-format boards and rigid steel concrete foundation on a self-supporting steel construction, with acoustic insulation (floors do not rumble, no sound is coming from the lower floors). The apartment is equipped with safety doors featuring 7-pin locking system. A new spacious kitchen has been installed, with gloss white surface.

The house itself has completely new roofs, renovated facades in the courtyard area, new water and sewage piping, refurbished stylish wooden main entrance doors and a brand new silent Schindler elevator with transparent rear part of the cabin. Shared areas of the house are fully renovated and the house has a new courtyard with granite tiles, flowerbeds, large tree and benches.

Viewings can be arranged any time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423042
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Sklep
Předzahrádka 1 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 288 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚶 489 m (6 min)
ObchodPekařství Kamenická
🚶 67 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 300 m (4 min)
RestauraceKlub AVU
🚶 154 m (2 min)
Lékárna
🚶 334 m (4 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 187 m (2 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 823 m (4 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 81 m (1 min)
HřištěKaštánek
🚶 385 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.