Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 124 m² bez realitkyRooseveltova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Rezervováno
Rooseveltova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k okamžitému pronájmu kompletně vybavený, prostorný mezonetový byt 3+1 (celková plocha 124 m²) s výbornou občanskou vybaveností a dostupností do centra Olomouce.

Nájemné 12 500 + 4 000 (energie, služby, atd.), vratná kauce 20 000 při podpisu smlouvy.

Byt je situovaný na klidném místě poblíž pásma zeleně kolem řeky Moravy s výbornou dostupností na tramvajové a autobusové linky MHD a poblíž oblíbeného nákupního centra Šantovka. Mezonetový byt je v 7. patře cihlového domu z roku 1998 s obytným podkrovím pod sedlovou střechou. V bytě jsou k dispozici vestavěné skříně a postele v ložnicích, výklopné skříně z masivu v podkroví, pračka v podkrovní koupelně, kompletní vybavení obývacího pokoje včetně TV a kvalitní kuchyňská linka s moderními spotřebiči (myčka nádobí, pečící trouba, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba lednice). Internet zdarma. Vytápění a ohřev vody zajištěn průtokovým plynovým kotlem.

Podlahová plocha obytných prostor má výměru 112,4 m² + terasa (6,7 m²) + balkón (c. 5 m²) + sklepní kóje (c. 4 m²).

Dispozice: 1.P předsíň, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, obývací pokoj, balkón, ložnice, kuchyň s jídelnou. 2.P /podkroví/ koupelna s vanou a WC, ložnice, galerie/pracovna, terasa. Velmi dobrá občanská vybavenost - základní škola, mezinárodní školka (50 m), tři obchody se smíšeným zbožím (150 m), restaurace, MHD.

Pouze pro solidní zájemce, nejlépe jako firemní byt nebo rodinné bydlení. Prosím o odpovědi s telefonním číslem, zavolám zpět. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423853
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha124
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.