Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyLodžská, Praha - Bohnice

Lodžská, Praha - BohniceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 738 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím zrekonstruovaný byt v žádané lokalitě Bohnic.

Byt 3 + kk je ve druhém patře s orientací oken na západ. Na oknech jsou instalovány žaluzie a lodžie je vybavena zateplovacím systémem viz foto. Lodžie je ve větší ložnici bytu. Byt nabízím bez nábytku , resp. se základním vybavením. Kuchyň je zařízena kuchyňskou linkou vč. spotřebičů - sporák, nová myčka, lednička, dále je v bytě nová pračka. Jádro je zděné. K dispozici je rychlý internet (do domu je zaveden optický kabel) a kabelová televize včetně zpětného přehráváním (až dva dny zpět). K bytu je rovněž k dispozici sklepní kóje v suterénu budovy.

Dům se nachází cca 200 m od nákupního centra Krakov. V okolí je dostatek zeleně a parků (např. Botanická zahrada, Zoo Praha, Čimický háj, Přírodní park Draháň). Zastávka autobusu se nachází do 100m od vchodu (spojení na Metro Kobylisy cca 10 minut; interval autobusu je ve špičce do 5 min. mimo špičku do 15 minut; včetně nočních spojů z centra). Parkování je možné před domem v ulici Lodžská i za domem, tzn. v ulici Poznaňská, popř. v placených garážích vedlejšího objektu. Krásné prostředí k bydlení vč. veškeré občanské vybavenosti - nákupy, škola, gymnázium, školka, pošta.

V bytě jsou měřiče tepla a vody budete platit pouze to, co reálně spotřebujete. Roční vyúčtování poplatků probíhá vždy v červnu a zálohy jsou nastavovány podle skutečné spotřeby. Elektroměr požaduji přehlásit na Vás (zálohy za odběr. el. energie budou po přehlášení odečteny z Poplatků . Poplatky jsou ve výši uvedených 3 738,- Kč a neobsahují zálohy za elektřinu ve výši 500Kč, tzn. platí pouze pro první platbu před přehlášením elektroměru). Dále je v bytě k dispozici za poplatek 448,-Kč internet 60/10 Mbps a televizní služby (tarif jde případně snížit/změnit) - operátor PODA. Podmínkou uzavření nájemní smlouvy je složení vratné kauce ve výši dvou nájmů (26 000,-Kč) a doložení bonity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu425253
Dispozice3+kk
Dostupné od12. 7. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceInteriér
Plocha55
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDZhořelecká
🚶 130 m (2 min)
PoštaPraha 81
🚶 371 m (4 min)
ObchodJečmínek
🚶 361 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 301 m (4 min)
Restaurace
🚶 301 m (4 min)
LékárnaEkolékárna Krakov
🚶 408 m (5 min)
ŠkolaGymnázium Ústavní
🚶 559 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 890 m (2 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 2 082 m (5 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.