Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyKlegova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Klegova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Vratná kauce12 900 Kč


Nabízím do podnájmu kompletně zrekonstruovaný byt 2+1, 58 m2 v klidném prostředí, zelené části města. Byt je zcela vybaven novým zařízením vč. spotřebičů, lze na vyžádání dále dovybavit. Připojení na wi-fi. Parkování před domem. V blízkosti MHD, občanská vybavenost, sportoviště, vzdálenost do centra 10 minut. Vhodné také jako firemní byt pro pracovníka zahraniční firmy (jsme jazykově vybaveni). Volný dle domluvy.

I offer to rent a completely renovated apartment 2+1, 58 m2 in the quiet green area of Ostrava. The apartment is fully equipped with the new furniture , other equipment on request. Wi-fi available. Parking on the street in front of the house. Close to public transport, civic amenities, sports facilities, distance to the city center in 10 minutes. Suitable also as the corporate apartment for employee of foreign company (we speak English, German, Polish). To be rented as agreed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu426060
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.