Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyNa Maninách, Praha - Holešovice

Rezervováno
Na Maninách, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý moderní nezařízený mezonetový byt 3+kk (2 neprůchozí pokoje, 1 místnost spojená s kuchyní ve spodním patře, koupelny v obou patrech), 78 m2, v 6. a 7. nadzemním podlaží krásného domu v ulici Na Maninách, č.p. 25 v Praze 7 – Holešovice. Dům je nově rekonstruovaný, cihlový s výtahem. Plastová okna, velmi pěkná koupelna s rohovou vanou, kuchyňská linka s obklady, troubou, sporákem, ledničkou a myčkou, lustry, dřevěné bukové parkety, dřevěné bukové schodiště (proto bohužel jen zájemci BEZ DOMÁCÍCH ZVÍŘAT, schodiště by se poškrábalo), dvě toalety. Topení je plynové, etažové, s kotlem v bytě. Byt je slunný, balkon s pěkným výhledem a dostatečným místem na menší posezení směrem do vnitrobloku, tudíž je zde příjemný klid. V domě je nový výtah dle stanov EU. Výborná dopravní dostupnost – několik metrů od domu je zastávka tramvaje Maniny, 5 min. na stanici metra Palmovka, 5 min. na stanici metra Nádraží Holešovice. Veškerá vybavenost v dosahu, mnoho obchodů s jídlem, drogerií, restaurací a kaváren. Byt je k nastěhování od 15.2.2019 k dlouhodobému pronájmu.

Poplatky jsou zálohové měsíční 2.300,- Kč za vodné, stočné, odvoz odpadu, výtah,úklid společných prostor, elektřina společných prostor atd. Elektřina a plyn po dobu nájmu přepisem. Prosíme jen vážné zájemce.

Měsíční nájem je 23.500 Kč a měsíční zálohy 2.300 Kč. Kauce činí 40.000,-.

Kontaktujte mě telefonicky na 728 574 384, nebo na mail d.celisova@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435207
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 1. 2019
VlastnictvíDružstevní
Plocha78
VybavenoNevybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.