Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyParléřova, Praha - Střešovice

Parléřova, Praha - Střešovice
Měsíční nájemné9 400 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce9 400 Kč


malý byt typu garsonky, možnost využití i na kancelář, v přízemí čd s oknem do vnitrobloku, kuch.kout bez spotřebičů, samost. WC

možnost připojení na internet O2, smlouva na 1 rok s možností prodloužení,

kauce 1 měs. nájem, záloha na služby (vodné, úklid spol.pr., osvětlení, odvoz odpadu, spalinové cesty), energie si nájemník převádí na sebe. Prohlídka bč.6 je možná ihned.

Byt se nachází v lokalitě s původní zástavbou v klasickém činžovním domě postaveném na začátku minulého století v bonitní městské části Střešovice v klidné rezidenční ulici Parléřova, která nabízí optimální podmínky pro bydlení v blízkosti historického centra města (Pražský hrad, Pohořelec..) s malou či docházkovou vzdáleností od center nákupů, zábavy, sportu i vzdělanosti. Několik min. chůze od domu jsou dostupné všechny druhy dopravy PID (bus, tram) navazující na Metro A či na přímé spojení na letiště. Dům nabízí díky svému prostornému dvoru a garážím i díky možnosti parkování před domem výborné podmínky pro užívání osobního auta a svým dispozičním řešením může sloužit i jako bez bariérový objekt. V blízkosti domu se nachází nájezd na městský okruh (tunel Blanka), který umožnuje rychlou a snadnou dostupnost řady městských lokalit i důležitých dopravních uzlů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437496
Dispozice1+kk
Dostupné od7. 8. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.