Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyJetelová, Praha - Záběhlice

Jetelová, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 505 Kč


Pronajmu krásný zánovní byt 3+kk o velikosti 76 m2 plus 2 lodžie (8 m2) v bytovém domě „Slunečnice“ na Zahradním městě. Nachází se v 8. patře stavby z roku 2006 se 2 výtahy a náleží k němu podzemní GARÁŽOVÉ STÁNÍ. K dispozici je vstupní hala, prostorná koupelna se 2 umyvadly, pračkou, velkou vanou a sprchovým koutem (8m2), toaleta včetně umývátka, obývací pokoj s kuchyňským koutem (29m2), ložnice (15m2), menší pokoj a komora. Byt je orientován na východ – jih – sever a nabízí nádherný výhled na Prahu, každá místnost má velké okno. Byt je ve velmi dobrém stavu, zařízen v nadstandardu (obklady, baterie, olšové dveře s obložkami, kožená sedačka, vestavěné skříně, nábytek atd.), nově vymalován na bílo. Částečně zařízený – obývák a jídelna s kuchyní plně k dispozici krom TV, ložnice vybavena 2 velkými vestavěnými skříněmi bez postele, v chodbě velká vestavěná skříň na míru s odkládací stěnou a botníkem, menší pokoj nevybaven. Byt disponuje nadstandardně velkými úložnými prostory.

Okolí poskytuje veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti – přímo naproti domu je Poliklinika Zahradní město, za ní základní škola a školka, za domem další státní MŠ a velké dětské hřiště, minutu chůze Tesco, Rossmann, Dr. Max, Benu, Komerční banka a několik restaurací. Nedaleko je Lidl, Penny a rekreačně-sportovní areál Hamr s rybníkem. Lokalita má vynikající dopravní dostupnost (Jižní spojka 2 minuty).

Byt nabízím od srpna, popř. od konce července. Pouze pro nekuřáky bez domácích zvířat, ideálně dlouhodobě.

Nájem 17.000,- za měsíc, v případě zájmu o garážové stání + 1500,- plus zúčtovatelné služby, nyní měsíčně 4505,-, el. energie bude převedena na nájemníka. Kauce 30.000,-.

Na kontakt se těší přímý majitel, s RK nekomunikuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438819
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2019
Podlaží8
Typ budovyOstatní
Plocha84
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.