Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 59 m² bez realitkyVeltruská, Praha - Prosek

Veltruská, Praha - ProsekMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby5 730 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


DŘÍVE NEŽ NÁS BUDETE KONTAKTOVAT, PROSÍME O PŘEČTENÍ CELÉHO TEXTU AŽ DO KONCE. Snažíme se uvést maximum informací hned v inzerátu, abychom ušetřili Váš i náš čas. V případě zájmu o tuto nabídku tedy prosíme: uveďte též o sobě nějaké podrobnosti - zda někdo z Vás kouří, zda máte domácí zvířata, OD KDY a jak dlouho plánujete v bytě bydlet (kolik celkem osob?) - můžete-li o svých představách o pronájmu a jeho důvodech sdělit ještě před případnou prohlídkou něco více, budeme rádi.

Podnájem družstevního bytu 3+1 s lodžií o celkové ploše 60,51 m2 v atraktivní lokalitě, na konci klidné ulice Veltruská, Praha 9 – Prosek. Výborná dopravní dostupnost, hezké prostředí s množstvím zeleně - parky, dětská i sportovní hřiště, velké travnaté plochy. Plná občanská vybavenost (školy, poliklinika, obchody, sport, relaxace). Ideální bydlení pro mladou rodinu. Parkování možné před domem.

Byt se nachází ve 3. patře panelového domu, který je po celkové rekonstrukci - včetně zateplení, společných prostor a výtahu. Byt je po částečné rekonstrukci včetně plastových oken s žaluziemi, stěrkovaných podlah s linoleem, stropních podhledů, kuchyňské linky na míru. Koupelna a WC jsou vylepšené, jen konstrukce je v původním umakartovém provedení. Z lodžie, která je orientovaná na jihovýchod, je pěkný volný výhled do zeleně - viz fotografie. Součástí vybavení bytu je plynový sporák s elektrickým zapalováním a elektrickou troubou, mikrovlnná trouba, pračka, lednice, mrazák, rozkládací pohovka/dvojlůžko, stoly, skříně... Preferujeme zájemce o dlouhodobý pronájem, min. 1 rok. Pouze pro slušné a spolehlivé uživatele, kteří jsou ochotni se za bezproblémový průběh nájmu zaručit vyšší kaucí.

Hlavní přednosti:

- velká lodžie s krásným výhledem

- prostorná kuchyň, linka na míru

- plastová okna, celý dům zateplen

- výborná dopravní dostupnost

- klidná lokalita s množstvím zeleně

- dětské hřiště a MŠ před domem

- plná občanská vybavenost

Poplatky pro 2 osoby 5.730,- Kč. Z toho zúčtovatelné zálohy: služby (teplo, teplá a studená voda, úklid, odpad, výtah apod.) cca 2.600,- Kč, elektřina a plyn cca 1.000,- Kč (tyto zálohy závisí na předchozí spotřebě uživatelů bytu, později budou vyúčtovány a případně upraveny dle skutečné spotřeby). Fixní náklady: (provozní výdaje družstva, FO) cca 2.130,- Kč. Internet jako jediný není v ceně, k dispozici je jak UPC, tak i levnější konkurence. Kauce je ve výši 32.000 Kč, platí se při podpisu smlouvy. Smlouva je na jeden rok, v případě oboustranné spokojenosti s možností prodloužení.

Viz http://pronajem.wz.cz/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441149
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 282 m (3 min)
PoštaPraha 9
🚶 606 m (7 min)
Obchod
🚶 93 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 545 m (7 min)
RestauraceSrdcovka Prosek
🚶 513 m (6 min)
LékárnaLékárna Královka
🚶 228 m (3 min)
ŠkolaSoukromá střední škola výpočetní techniky
🚶 317 m (4 min)
Mateřská školaDětské centrum Paprsek
🚶 325 m (4 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚶 595 m (7 min)
Hřiště
🚶 219 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.