Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyNa Malovance, Praha - Střešovice

Na Malovance, Praha - StřešoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné31 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený mezonetový byt 3+kk o rozloze 106 m2 s balkonem v krásné lokalitě blízkosti Pražského hradu. Ve spodním patře se nachází předsíň s vestavnou šatní skříní, obývací místnost s kuchyní (plynový sporák, horkovzdušná trouba, myčka), WC a komora s pračkou. V horním patře se nachází ložnice s balkonem, pracovna/druhá ložnice a koupelna s WC a vanou. Ložnice jsou orientovány do vnitrobloku, obývací místnost do ulice - na druhé straně ulice není zástavba. Parkování je bezproblémové - před domem na modré zóně. Tramvaj a autobus jsou 2 minuty chůze od domu.

Cena je 31.000 Kč, poplatky v domě jsou 2.000 Kč při jedné osobě, při dvou osobách 2.400 Kč. Elektřina a plyn se převádí na nájemníka, zálohy v minulosti byly cca 1.000 Kč elektřina, 1.500 Kč plyn. Při podpisu smlouvy je požadována kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu bez poplatků.

3+kk 2-floor apartment for rent, 106 m2, balcony, walking distance fro Prague Casltle. The bottom floor has a hall with a built in wardrobe, a living room with kitchen (gas stove, electric oven, dishwasher), a toilet and a utility room with washing machine. The top floor has the master bedroom with a balcony, a study/second bedroom and a bathroom with toilet. Both bedrooms face the courtyard, the living room faces the street - there is no buiding across the street. There is parking on the street for local residents only. Trams and buses are 2 minutes away.

Rent is 31,000 Kč, services in the building are 2,000 Kč with 1 tenant, 2,400 Kč with 2 tenants. Electricity and gas is transferred to the tenant, monthly deposits are ca.1.000 Kč for electricity, 1,500 Kč for gas. One month refundable deposit to be paid on signing contract.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444080
Dispozice3+kk
Dostupné od19. 11. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha106
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.