Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyZa Pohořelcem, Praha - Střešovice

Za Pohořelcem, Praha - StřešoviceČástečně vybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Menší ateliér ve velmi příjemné rezidenční lokalitě na Praze 6.

(Prostor je kolaudován ateliér. V součastnosti do konce roku krátkodobě pronajato.)

Opravdu výjimečná lokalita, která je vhodná pro lidi milující historickou Prahu a ocení blízkost historického centra města, ale zároveň mají rádi klid rezidenční oblasti.

V docházkové vzdálenosti několika minut se nachází Pražský hrad a Petřínské sady. V okolí kolem domu je mnoho další zeleně. Vynikající dopravní dostupnost do centra, a to jak směrem na Letnou a Staré město, tak přes Strahovský tunel na Smíchov. V blízkosti se nachází veškeré potřebné občanské vybavení včetně nemocnice. Dále je přes Strahovský tunel během několika minut dostupné nákupní středisko Nový Smíchov.

Dům, ve kterém se ateliér nachází, je po kompletní rekonstrukci a velmi dobře udržován.

Ateliér je umístěn v suterénu domu, ale vzhledem k poloze domu ve svahu má velká plná okna směřující do klidného vnitrobloku. Má velikost 30m2 + cca 3m2 sklep a je velmi dobře dispozičně řešený jako členitý 1+kk, který lze využívat i jako 1+1. Ateliér má korkovou podlahu a prodává se včetně kuchyňské linky, spotřebičů a bytového zařízení v barvách teplého dřeva.

Jednotka je kolaudována jako ateliér, proto si prosím předem ověřte u banky možnost získání hypotečního úvěru na tento prostor.

Smaller studio in very pleasant residential locality in Prague 6 - very exclusive locality for people who love historical Prague and apreciate the closeness of the city center but at same time like a quiet living.

Prague castle lies in the walking distance. Nearby the house there are also many green parks. Excellent accessibility into city center and that in direction to Letná and Old Town and also via the Strahovský tunel into Smíchov.

The house in which the studio is located underwent a complete reconstruction and is very well maintained. The studio itself is located in basement level of the house, but because of placement of the house in a slope it features full windows into a quiet backyard.

Studio has a 30m2 of floor size (+ cca 3m2 cellar). Flat layout is segmented 1+kk that can also be used as 1+1.

Studio has a cork flooring and is being sold including kitchen with appliances and other furniture.

The unit is approved as an atelier ie. studio and thus please verify ahead of time if you can get a mortgage on this space by your bank, as some banks may have policies that exclude or treat differently units of this type.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449736
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.