Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 79 m² bez realitkyOlšanská, Praha - Žižkov

Olšanská, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Luxusní prostorný byt 2+kk u Olšanského náměstí

Nabízím dlouhodobý pronájem bytu v Rezidenci Garden Towers u Olšanského náměstí. Jedná se o slunný, prostorný byt 2+kk s velikými francouzskými okny, o velikosti 79 m2 - ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a zařízenou velkou kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči (varná deska, el.trouba, lednice, mrazák, myčka), prostorná komora v bytě vybavena pračkou, vertikální žaluzie na všech oknech. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba, všechna okna mají trojskla. Byt se nachází ve 4. patře a je orientován na J + V, okna směřují do vlastního uzavřeného atria s parkovou úpravou. K bytu patří prostorný sklep (6,3m2) a parkovací stání v podzemním parkovišti, současně je v suterénu možnost parkovacích míst pro návštěvy.

Byt je zabezpečen bezpečnostním systémem, bezpečnostními dveřmi Next a recepční službou 24 hod denně. V bytě je zaveden domácí videotelefon, vysokorychlostní Internet. K dispozici je společná střešní terasa s parkovou úpravou vhodná k relaxaci. Stanice tramvaje se nachází přímo před rezidencí, v docházkové vzdálenosti je stanice metra, nákupní centrum Flora, park Parukářka, bazén Olšanka, centrum cca 10 minut hromadnou dopravou.

Měsíční nájem činí 25.000 Kč, zálohy na poplatky 5.500 Kč, zálohy na elektřinu 1.500 Kč. Při podpisu smlouvy jistina v částce 50 000 Kč. K nastěhování 15. ledna 2023.

Absolutely new spacious luxury flat in a modern newly built Residence Garden Towers near Olsanske namesti. 2+kk, 79m2, large windows, large utility room / wardrobe with a washing machine in the flat. Large kitchen incl. all appliances, vertical blinds on all windows. There are wooden floors, all the windows have triple glazing. The apartment is located on the 4th floor and is oriented to S + E, windows facing inner atrium. One more large utility room (6,3m2) in the basement. Parking place in underground garage including possibility of parking for visitors.

The apartment is secured with a alarm system, security doors Next. 24 hour reception, videophone, broad band Internet, shared chill-out roof terrace. Tram station directly in front of the residence. Underground station, Flora shopping mall, Parukarka park and Olsanka indoor pool (50m) in a walking distance.

19.500 CZK rent, 4.500 CZK services, 700 CZK el. energy. There is a refundable deposit of 2 monthly rental fees.

Free for rent immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452867
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 1. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanská
🚶 213 m (3 min)
PoštaPraha 3
🚶 228 m (3 min)
Obchod
🚶 353 m (4 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 748 m (9 min)
RestauraceRestaurace Chaloupka
🚶 335 m (4 min)
LékárnaLékárna Olšanská
🚶 257 m (3 min)
Škola
🚶 643 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Praha 3, U Zásobní zahrady
🚶 430 m (5 min)
SportovištěSK Žižkov
🚶 342 m (4 min)
Hřiště
🚶 70 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.