Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 101 m² bez realitkyŽeletavská, Praha - Michle

Želetavská, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Nabízíme na pronájem plně zařízený moderní byt 3+kk (85 m2) s velkou terasou (16 m2) v oblasti Brumlovka (nedaleko metro Budějovická). Výjimečné místo přímo u Baarova parku s přímým výhledem z ložnice na vodní fontánu a jezírko. Harmonické místo pro bydlení v klidu a zeleni, přitom s výbornou dopravní dostupností do centra města. V místě je veškerá občanská vybavenost (supermarket Albert, DM drogerie, lékárna, pošta, čistírna, vinotéka, wellnes a fitness Balance Club Brumlovka, základní a mateřská škola, restaurace, kavárny, cukrárna, apod.)

Byt je plně a nadstandardně zařízen a vybaven. V předsíni jsou vestavěné skříně s vestavěným botníkem, kuchyň je zařízená naprosto novou kuchyňskou linka včetně novým vestavných spotřebičů (lednice, trouba, varná deska, myčka, digestoř), ale i veškerým nádobím a menšími domácími spotřebiči (varná konvice, topinkovač, sendvičovač, kávovar Tchibo) a velkým jídelním stolem. 220x90 cm.

Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou, konferenčním stolkem včetně 5+1 prostorového ozvučení.

Hlavní ložnice je vybavena postelí 180x200 cm a velkou vestavěnou šatní skříní. Z ložnice je přímý přístup do koupelny se dvěma umyvadly a vanou včetně pračky.

Dětský pokoj je vybaven dvěma vestavěnými skříněmi , může být doplněn na přání patrovou postelí dle obrázku. Z dětského pokoje přímý přístup do koupelny s jedním umyvadlem a sprchovým koutem.

Na terase je připraven skleněný stůl na večerní letní sezení a grilování. Celá terasa je zatahovací a tím, že je byt jižně orientovaný může být v zimě na terase v mrazu běžně +15 °C.

Byt je v posledním patře, jižně orientovaný, velmi slunný, v zimě prakticky nepotřebuje vytápění a díky tomu má velmi nízké poplatky, které jsou cca 4 000Kč na vytápění, teplou vodu, úklid, ostrahu, správu. Elektřina je dle spořeby domácnosti

Dům je monitorován kamerovým systémem , vybaven čipovým přístupovým systémem a monitorován několikrát denně fyzickou ochrankou.

Pouze v tomto bytě z celého domu je plné oslunění, nižší patra jsou v zimě stíněny sousedními budovami. Východní slunce svítí do ložnice, jižní do obývacího a dětského pokoje (díky terase s přesahem střechy nezasahuje v létě do oken a naopak v zimě díky své nízké poloze prohřívá celý byt) a západní odrazem od zrcadlové fasády sousední Filadelfie opět příjemně prosvětluje ložnici a to bez přehřívání tolik typického pro západní slunce. Je to jeden z mála bytů, kde architekt neuvěřitelně příjemně zkombinoval požadavky na moderní a pohodlné bydlení s principy nízkoenergetických domů. Fantastická dopravní a občanská vybavenost jen vše podtrhuje.

Volné od 15. července 2020

Fully furnished modern apartment 3 + kk (85 m2) with terrace (16 m2) located in attractive residential complex Brumlovka right next to Baarův Park with lovely pond and large water fountain, which are visible right from the bedroom window. Harmonious place to live in peace and greenery, yet with excellent transport links to the city center. The flat offers comfortable housing in a quiet part of Prague 4, which has excellent transport access (one stop away from Budejovicka metro station) and full civic amenities, such as nursery school and primary school, large children’s playground, supermarket Albert, DM drogerie, pharmacy, post office, dry cleaning, wellness and fitness Balance Club Brumlovka. Residents may also take advantage of the numerous restaurants, cafes, wine bar and small stores in the immediate area. The exceptional location of the flats provides residents with comfortable accommodation, undisturbed by the outside world.

The apartment is fully furnished and equipped. The hall has built-in wardrobes with built-in shoe rack.

Kitchen is equipped with a completely new kitchen line including a new built-in appliances (fridge, oven, ceramic hob, dishwasher, hood), but also all utensils and small household appliances (kettle, sandwich maker, toaster, coffee maker Tchibo) and large dining table of 220x90 cm.

The living room is furnished with sofa, coffee table and 5 + 1 surround sound system.

The master bedroom is furnished with bed 180x200 cm and large built-in wardrobe. The bedroom has direct access to the bathroom with two washbasins and 180cm bathtub with washing machine.

Children room is equipped with two built-in wardrobes, two bunk beds 90x180 cm as seen on the pictures can be added. Children’ rooms have direct access to the bathroom with one washbasin and shower.

Terrace is equipped with glass table seating, ideal for summer barbecue. The whole terrace can be closed by sliding doors and the fact that the apartment is south facing may result in temperature in winter as high as +15 ° C.

The apartment is on the top floor, south facing, very sunny and in winter hardly requires any heating, all this resulting in low fees.

Available from 15th July 2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454725
Dispozice3+kk
Dostupné od27. 7. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
Užitná plocha101
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDBrumlovka
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 46
🚶 142 m (2 min)
ObchodAlbert
🚶 101 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 144 m (2 min)
RestauraceMaranatha
🚶 142 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 4 m (0 min)
ŠkolaZŠ Praha 4, Bítovská
🚶 596 m (7 min)
Mateřská školaEliáš
🚶 385 m (5 min)
SportovištěBalance Club Brumlovka
🚶 194 m (2 min)
Hřiště
🚶 173 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.