Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Horní Měcholupy

Hornoměcholupská, Praha - Horní MěcholupyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 232 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízím k pronájmu částečně zařízený byt v novostavbě (z roku 2016) 1+kk s velkou terasou v Praze 10 (Praha 15), Horní Měcholupy, v ulici Hornoměcholupská. Byt o velikosti 33 m2 s velkou a prostornou terasou 23 m2 se nachází v 1.NP. Byt je částečně zařízen viz přiložené foto. Po domluvě je při dlouhodobém pronájmu možné nábytek dokoupit. Byt je vybaven novou a moderní kuchyňskou linkou. Vytápění je centrální.

Cena pronájmu činí 9000,- Kč/měsíc + 3232 Kč/měsíc (zálohy za služby - stanovi spravce) + elektřina (najemce prevede na sebe).

V pokoji se nachází velký televizní stolek, stůl, dvě židle, velká postel a kuchyňská linka. V koupelně se nachází moderní sprchový kout, WC je oddělené dveřmi, a dále inteligentní pračka až na 6kg prádla. Byt je již opatřen světly viz jedna z fotografií. Dům se nachází na klidném okraji Horních Měcholup, v blízkosti přírodní rezervace Hostivař. Dům má velmi dobrou dopravní dostupnost, přímo před domem se nachází zastávka MHD (Janovská), autobusy z této zastávky (autobusy č. 183, 175, 154) jezdí na metro Háje 7 min. Bezproblémové parkování v blízkosti domu. V blízkosti domu je plná občanská vybavenost - v bezprostřední blízkosti Kaufland (3 min. pěšky) či Albert (8 min. pěšky). 2 zastávky MHD či 10 min. pěšky od domu se nachází vlakové nádraží Horní Měcholupy. Byt je vhodný pro 2 osoby, domácí zvířata jsou možná po domluvě. K dispozici okamžitě. Po domluvě je možné za příplatek zařídit garážové stání v uzavřeném suterénu budovy. Byt se nachází v rychle se rozvíjející klidné lokalitě s možnostmi mnoha výletů, a zároveň se může pochlubit svou dobrou dostupností do centra Prahy. Vratná kauce ve výši 1 měsíčního najmu včetně poplatků. Byt je volný od 01.12.2020.

Prohlídky možné po dohodě. Prosím o zpravu tady.

I am offering for rent a partly furnished apartment in a new building (from 2016) 1 + kk with a large terrace in Prague 10 (Prague 15), Horní Měcholupy, in Hornoměcholupská Street. The apartment of 33 m2 with a large and spacious terrace of 23 m2 is located on the 1st floor. The apartment is partially furnished, see attached photo. After the agreement, it is possible to buy furniture for a long-term lease. The apartment is equipped with a new and modern kitchen. Heating is central.

The price of the sublease is CZK 9000 / month + CZK 3232 / month (advance payments for services - determined by the administrator) + electricity (the tenant will transfer to himself).

The room has a large TV table, table, two chairs, large bed and kitchen. The bathroom has a modern shower, the toilet is separated by a door, and a smart washing machine for up to 6 kg of laundry. The apartment is already equipped with lights, see one of the photos. The house is located on the quiet outskirts of Horní Měcholupy, near the nature reserve Hostivař. The house has very good transport accessibility, right in front of the house, there is a public transport stop (Janovská), buses from this stop (buses no. 183, 175, 154) go to the metro Háje 7 min. Hassle-free parking near the house. Near the house is full civic amenities - Kaufland (3 min. Walk) or Albert (8 min. Walk). 2 public transport stops or 10 min. walk from the house is the train station Horní Měcholupy. The apartment is suitable for 2 people, pets are possible by arrangement. Available immediately. Upon agreement, it is possible to arrange a garage parking space in the closed basement of the building for an additional fee. The apartment is located in a rapidly developing quiet location with many trips, and at the same time boasts good access to the centre of Prague. A refundable deposit of 1 month's rent including fees. The apartment is available from 01.12.2020.

Tours possible by arrangement. Please send a message here.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456202
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha33
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 23 m²
Terasa
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJanovská
🚶 104 m (1 min)
PoštaPraha 111
🚶 782 m (9 min)
Obchod
🚶 348 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 603 m (7 min)
RestauraceHospůdka Parma
🚶 462 m (6 min)
LékárnaLékárna Janovská
🚶 246 m (3 min)
ŠkolaZŠ Veronské náměstí
🚶 444 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Parmská
🚶 402 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 252 m (3 min)
Hřiště
🚶 381 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.