Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 23 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovMHD do minuty pěšky • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce9 500 Kč


Od 1.října nabízím k DLOUHODOBÉMU pronájmu ČÁSTEČNĚ VYBAVENÝ ( PRAČKA+SUŠIČKA, LEDNICE) byt s balkonem po KOMPLETNÍ rekonstrukci 1+kk na Praze 3 na Ohradě. V bytě je lednice a pračka se sušičkou. V BYTĚ JSOU NOVÁ OKNA S 3SKLEM, COŽ ZARUČUJE PERFEKTNÍ IZOLACI, JAK HLUKU, TAK TEPLA. Velmi dobré dopravní spojení 3min Palmovka, 5min Želivského, 10 min Florenc. V okolí veškerá občanská vybavenost: nonstop potraviny, lékárna, banky, Tesco, Lidl, bary, restaurace, park Parukářka a Vítkov - vše do 2 minut chůze. 1 zastávka tram bazén na Pražačce.

Byt se skládá z předsíně odkud je vstup do koupelny, WC a pokoje s kuchyní. Okna jsou situovány do ulice a jsou měněné před 3 lety (dobrá izolace hluku a tepla). Byt má zcela novou kuchyň s lednicí a pračkou se sušičkou. V domě je výtah a možností je i parkování ve vnitro bloku v garážích za příplatek. V bytě je boiler a elektrické topení. K nastěhování od 1.9.2020. Poplatky se skládají z 780kč/os za vodu a domovní poplatky, elektřina se přehlašují na nájemce (cca 1500 pro 1-2 osoby) 1 měsíční kauce

REALITKY NEVOLAT!!!!

From September 1, I am offering an FURNISHED apartment for LONG-TERM rent after a COMPLETE reconstruction of 1 + kk in Prague 3, Ohrada. Very good transport links 3min Palmovka, 5min Želivského, 10 min Florenc. In the vicinity of all civic amenities: non-stop food, pharmacy, banks, Tesco, Lidl, bars, restaurants, Parukářka Park and Vítkov - all within 2 minutes walk. 1 tram stop swimming pool in Pražačka.

The apartment consists of a hall from where there is access to the bathroom, toilet and room with kitchen. The windows are situated on the street and are changed 3 years ago (good noise and heat insulation). The apartment has a brand new kitchen (no refrigerator). The house has an elevator and there is also the possibility of parking inside the block in garages for an additional fee. The apartment has a boiler and electric heating. To move in from 1.9.2020. Fees consist of 780 CZK / person for water and house fees, electricity is reported to the tenant (approx. 1500 for 1-2 people)

REALITKY NEVOLAT !!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460821
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
Plocha23
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Parkování
Garáž
Balkón
Výtah
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhrada
🚶 29 m (0 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 166 m (1 min)
ObchodLahůdky Ohrada
🚶 110 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 159 m (2 min)
RestauraceGold Chicken
🚶 0 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 131 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 467 m (6 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 477 m (6 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 548 m (7 min)
Hřiště
🚶 436 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.