Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2450 m² bez realitkyHoření Lomnice, Lomnice nad Popelkou - Lomnice nad Popelkou, Liberecký kraj

Hoření Lomnice, Lomnice nad Popelkou - Lomnice nad Popelkou, Liberecký kraj
Cena399 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Láká Vás bydlení v nádherném Českém ráji a zároveň máte rádi oblast Podkrkonoší či rádi lyžujete? Nebo sháníte bezpečnou formu, jak uložit své peníze a navíc vydělat v budoucnu? Máte jedinečnou příležitost koupit krásný pozemek, který se nachází v obou těchto nádherných oblastech !

Parcela se nachází ve městě Lomnice nad Popelkou (6.000 obyvatel, jen 20 km od města Jičína), v místní části zvané Hoření Lomnice. Celková výměra je 2.450 m², k.č. 1836/3.

Pozemek disponuje vodovodní přípojkou a přívodem elektřiny. Kanalizační řád vede bezprostředně podél hranic pozemku a je možné se napojit. Ušetříte si tedy čas a finance jejich pořizováním. V současné době je pozemek začleněn v zemědělských plochách a je využíván jako zahrada, ale bylo zažádáno o vyjmutí plochy pro stavbu rodinného domu. Pozemek se nachází v zastavěném území rodinnými domy! Projednání změny územního plánu je naplánováno na duben 2017.

Parcela je na vyvýšeném, slunném místě, na téměř rovném povrchu s překrásným výhledem na Sněžku! Jedna strana pozemku sousedí s lesem (je zde i vstupní branka), protilehlá strana s hlavní asfaltovou komunikací, kde je i hlavní vchod a vjezd pro osobní a nákladní automobil. Třetí strana pozemku sousedí s chatou a čtvrtá je volná s výhledem na Krkonoše a již zmíněnou horu Sněžku. Veškerá občanská vybavenost v Lomnici nad Popelkou: supermarkety i obchody, restaurace, vinárny, kino, divadlo, muzeum, barokní zámek, kostely, základní a střední škola, školky, poliklinika, krytý zimní stadion, letní stadion, lyžařský areál (kde se pořádají lyžarské závody), sportovní letiště, diskotéka. Městské koupaliště je vzdáleno pouze 500 m od parcely! Na pozemku je i několik ovocných stromů se starými odrůdami jablek, které se dnes už běžně nevyskytují a jsou vynikající např. na mošt (moštárna nedaleko).

Přijďte si prohlédnout tento krásný stavební pozemek se zvláštní atmosférou. Postavte si dům ve zdravé a malebné oblasti Českého ráje, který se pyšní překrásnou přírodou v kombinaci s kulturními památkami jako jsou nedaleké hrady a zámky, zříceniny, muzea a mnoho dalšího! Jak už bylo zmíněno, pozemek je také výbornou investicí do budoucna !!

Plot of land in Bohemian (Czech) Paradise, Czech Republic

Would you like to buy a plot of land in the Czech Republic? Would you like to live in a healthy place surrounded by the nature? So this is the opportunity for you to buy a splendid plot in the gorgeous Bohemian Paradise (a nature reserve protected by UNESCO situated 100 km northeast of the capital of Prague)! This land parcel also lies at the foot of the Krkonose Mountains (Giant Mountains)!

The total area is 2,450 sqm.

The plot lies in the outskirts of a small town (6,000 inhabitants) at 500 metres above sea level. There are all public facilities necessary such as supermarkets and shops, restaurants, bars, a cinema, a theater, a museum, a Baroque chateau, churches, kindergartens, a primary school, a high school, a hospital, an indoor ice arena, an outdoor sport centre, a ski resort, a sports plane aerodrome, discotheques, etc. The town swimming pool is only 500 m far from the parcel!

This parcel of land lies on an elevated, sunny location, on almost flat surface with a stunning view of the Mount Snezka (Snowy Mountain, the highest mountain of the Czech Republic)!

One side of the property adjoins a forest (there is one of two entrance gates) and the opposite side is next to a primary street (asphalt road) where the main entrance and entrance for cars is situated. The third side of the parcel is adjacent to a cottage and the last side is open with the view of the Krkonose Mountains and the above mentioned Mount Snezka! There are several fruit trees on the parcel too (with old and delicious varieties of apples that are not normally sold nowadays)!

The plot has water hook-up and electricity connection available. Sewer hook-up leads immediately along the plot borders and so that you can connect it straight away. This will save your time and money for their obtaining.

Come and see this beautiful building plot with special atmosphere. Build your house in a picturesque and healthy area of Bohemian Paradise, which boasts the gorgeous nature in combination with cultural sights such as castles, chateaus, ruins, museums and many more! The price is a bargain and it is an advantageous investment for the future !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466265
VlastnictvíOsobní
Plocha2 450

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.