Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkySplavná, Praha - Kyje

Splavná, Praha - KyjeMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Pronajmu nový částečně zařízený byt 2+kk s lodžií (celkem 51,1 m2) ve 2. NP v Praze-Kyjích vč. sklepní kóje (2 m2) a venkovního parkovacího stání přímo před domem. Byt je orientovaný na jiho-západ.

V obývacím pokoji s kuchyňským koutem (24,9 m2) je velmi hezká kuchyňská linka v bílém lesku vč. lednice s mrazákem, indukční varné desky, trouby, myčky a mikrovlnky. Dalším vybavením v obývacím pokoji je rozkládací jídelní stůl se dvěma židlemi a rohová rozkládací pohovka s úložným prostorem.

V chodbě (5,6 m2) je menší úložná skříň, věšák, nástěnný botník a nástěnné zrcadlo.

V koupelně (4,1 m2) s vestavěným sprchovým koutem je pračka s horním plněním a zrcadlová skříňka nad umyvadlem.

V ložnici (12,8 m2) je prostorná vestavěná skříň. Postele nejsou součástí vybavení.

Vstup na lodžii (3,7 m2) je z obývacího pokoje i ložnice.

V obývacím pokoji a ložnici je položena kvalitní dřevěná podlaha. V ostatních prostorech se nachází velkoformátová dlažba. Byt má kvalitní dřevěná Euro okna. Na všech oknech jsou vnitřní žaluzie a nad okny jsou připraveny konzole s tyčí pro případné zavěšení záclon nebo závěsů.

Možnost připojení na vysokorychlostní internet od Airwaynet, který není součástí ceny za nájem.

Jedná se o novostavbu (kolaudace v roce 2017) pouze se 13 byty na velmi klidném a velice dobře dopravně dostupném místě (stanice metra Rajská zahrada - linka B - je pěšky cca 10 min. nebo zastávka autobusu je cca 300m od domu). Dům je na rohu ulic Splavná a Světská. Dům sousedí s hezkým parkem, na který navazují nově vybudované sportovní plochy.

Nabízím pouze roční nájemní smlouvu s možností prodloužení po vzájemné dohodě. Byt dlouhodobě nebudu užívat.

Měsíční cena nájmu je 13 500 Kč + měsíční zálohy na elektřinu 900 Kč + měsíční zálohy na ostatní služby 3000 Kč (voda, topení, úklid domu, odvoz odpadu, atd.). Příspěvek do fondu oprav hradí pronajímatel.

Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů podmínkou, tj. 27 000 Kč.

Hledám slušného nájemníka. V bytě ani na lodžii prosím nekouřit. Zároveň prosím o kontaktování pouze zájemci bez domácích zvířat a malých dětí. Obojí mám velmi rád, ale také vím, že potřebují určitý životní prostor... :)

Byt je volný okamžitě.

Velmi ocením, pokud v případě zájmu o prohlídku mi napíšete pár vět o sobě. Děkuji.

RK prosím nekontaktovat.

Flat for long-term rent: 2-room flat plus kitchen corner (aka 2+kk) incl. balcony (together 51.1 sq. meter) on the second floor in the residential building having only 13 flats. A cellar (2 sq.m.) in the basement and an outdoor parking lot included.

All located in Praha 9 - Kyje which is in the eastern suburb of Prague very close to the metro station Rajská zahrada (yellow line B). Directly located at the corner of streets Splavná and Světská.

The building was finished in January 2017 and is located in a very quiet area (next to public small marvellous park). Metro station Rajská zahrada is a 10-minute walk or there is a bus station 300 meter off the flat. Nice south-west view from the flat.

The flat is equipped with a new kitchen incl. fridge, freezer, induction hob with 4 cooking zones, oven, dishwasher and microwave.

The living room (24.9 sq.m.)is equipped with a kitchen table, two chairs and a sofa in the corner. In the corridor (5.6 sq.m.), there is a small wardrobe and other pieces of furniture displayed in the photo.

In the bathroom (4.1 sq. m.), there is a washing machine and a small cabinet with a mirror above the washbasin.

In the bedroom (12.8 sq. m.), there is a new spacious wardrobe. The bed(s) are not included, but a tenant can easily buy them in IKEA shop which is located quite close to the flat.

The balcony (3.7 sq.m.) is accessible from the living room and bedroom.

In the living room and in the bedroom, there is a solid wooden floor. All wooden windows are equipped with inner blinds. You can also hang your own curtains if you like.

Broadband internet is available, but is not included in the price for rent.

I can offer a one-year rent contract with a possibility of further prolongation after mutual agreement. I am not going to occupy the flat in the long-term future.

Monthly rent of CZK 13,500 + monthly advance for electricity bills of CZK 900 + monthly advance for other services at CZK 3,000 (i.e. heating, water, waste collection, etc.)

An escrow deposit at two-month rent is required, i.e. CZK 27,000.

Please no pets, children and smokers.

The flat is available immediately.

Please contact me if you would like to have a look at this flat. I would appreciate, if you send me a few words about yourself and your plans. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473123
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipnická
🚶 230 m (3 min)
PoštaPraha 98
🚘 1 396 m (4 min)
ObchodMaxi
🚶 385 m (5 min)
Banka
🚘 2 805 m (6 min)
RestauraceYamka
🚶 41 m (0 min)
Lékárna
🚘 1 426 m (4 min)
ŠkolaStřední odborné učiliště gastronomie a podnikání
🚶 772 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 2 206 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 982 m (5 min)
HřištěDětské hřiště Splavná
🚶 81 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.